Societatea Viitoare – O Singură Umanitate

Întrebare: Care ar trebui să fie societatea viitorului?

Răspuns: Societatea viitorului este o societate în care oamenii vor începe să simtă toate formele de viață în același timp. O persoană nu va simți că există doar într-o parte a universului, cea mai nesemnificativă și cea mai mică parte, numită „lumea noastră”.

În plus față de aceasta, mai sunt mulți pași pe care îi putem înțelege, realiza și simți pe toți în timp ce încă trăim în această lume. Lumea noastră este partea egoistă a universului, iar restul este altruist. Le putem combina pe toate în interiorul nostru.

Dar pentru a începe să simțim celelalte niveluri, trebuie să ieșim din egoismul nostru. Atunci vom vedea ce este universul de fapt.

Întrebare: Acum există un lucru precum gândirea în dimensiunea 5D (5 dimensiuni). 3D este atunci când gândești egoist, pentru tine, iar 5D este atunci când simți această lume ca o singură minte, o singură umanitate. La ce ar trebui să ne străduim pentru a gândi ca un singur organism?

Răspuns: Pentru aceasta trebuie să te ridici deasupra egoismului tău și să dobândești proprietatea dăruirii, a iubirii. Trebuie să te pierzi pe tine însuți, să nu te mai simți ca un centru, și vice versa, să îi simți pe ceilalți ca un centru, ca un obiectiv către care dai totul. Și tu exiști doar pentru asta. Apoi veți simți nivelul de 5D și așa mai departe.

Din „Întâlnirile cu Cabala: Victoria Bonya” de la KabTV 29/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: