Soluţia este în unitate

Opinie (Dragutin Matanović, consilier principal al Ministrului de Interne al Serbiei, preşedinte al Partidului Socialist al Serbiei, d-pils.lv): „Vorbind despre crizele civilizaţiei, Matanović a subliniat trei factori: sfârşitul erei petrolului , sfârşitul erei alimentatiei ieftine, precum şi creşterea temperaturii Pământului. Acesta aduc la prăbuşirea neoliberalismului şi la sfârşitul capitalismului în general.

„Petrolul este o resursă neregenerabilă: 90 la suta din toate producţiile folosesc petrol, şi nu există nicio alternativă la el … sfârşitul petrolului va duce la conflicte şi războaie …..
„Colapsul neoliberalismului implică distrugerea ideii de unitate europeană. Ca o consecinţă, partidele naţionaliste şi de stânga vin la putere în Europa. …

„Politica UE faţă de alti noi membri ai UE şi ţările din fosta Uniune Sovietică … este de a le distruge industria şi agricultura. Aceasta deoarece capacitatea in Vest este imensa, si au nevoie doar de o piaţă pentru bunurile lor, nu de concurenţi. ”

„Aşa cum Dr. Henry Kissinger a spus:” Cine controleaza aprovizionarea cu alimente, controlează oamenii; cine controlează energia poate controla continente întregi; cine controlează banii, controlează lumea. ”

Comentariul meu: Acestea sunt toate semne ale descompunerii capitalismului, sau, mai degrabă, egoismul la nivel mondial în toate ţările şi guvernele. Acum, trebuie numai să realizăm că o cale de ieşire din colapsul complet este în unitatea totala. Nu există nici o alta cale de ieşire, deoarece aceasta este conditia naturii. Trebuie să cautam împreună cum să realizam acest lucru.

Şi apoi, brusc, se vor deschide ochii, şi o nouă metodă de corecţie a naturii umane, schimbarea aceasta tocmai pentru o conexiune corectă, va fi gasita. Şi recompensa, în afară de atingerea perfecţiunii în această lume şi pe planetă, este revelatia noului nivel de existenţă-  eternă şi perfectă.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: