“Statul Unit al omenirii” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinStatul Unit al omenirii

America se află într-o stare de analiză profundă. La fel și umanitatea. America de astăzi arată starea viitoare a umanității: dacă lumea avansează așa cum avansează America, vom ajunge să fim împărțiți între două blocuri care se urăsc reciproc în toate sensurile – ideologic, abordarea vieții, a culturii, a educației și în orice alt mod . Va fi imposibil să conectați adversarii, la fel cum este imposibil să conectați democrații cu republicanii din divizatele State Unite de azi.

Ar trebui să mulțumim poporului american pentru că stabileşte un exemplu, care demonstrează cum va fi viitorul nostru dacă nu vom atinge unitatea dintre noi. Cu alte cuvinte, dacă nu obținem o stare de unitate în umanitate, umanitatea va deveni precum Statele Unite de astăzi: o adunare de națiuni, culori, rase și credințe care se urăsc reciproc până la moarte și fac tot ce pot pentru a-şi servi ura.

După cum stau lucrurile, nu va exista calm. Se pare că lucrurile au ieșit de sub control, dar nu este aşa. Pur și simplu se întâmplă atunci când ego-ul vrea să guverneze și nu va auzi de nimic altceva decât asta. Nu vrea conexiune; vrea dominare.

Poate fi îngrozitor să privim, dar asistăm doar la un proces natural. Când totul se învârte în jurul a “cine are mai mult și cine are mai puțin” și când ego-ul continuă să se intensifice, ajungem într-o stare în care ego-ul dorește totul și nu vrea să lase absolut nimic celeilalte părţi. Aceasta este ceea ce obțineți atunci când nu educați oamenii.

Nu contează cât de mult investiți în pachete de ajutor și programe de ajutor; atunci când ego-ul ajunge la o stare de totul sau nimic, nimic nu va ajuta. Prin urmare, ar trebui să mulțumim Americii pentru exemplul pe care ni-l oferă pe cheltuiala sa. Ar trebui să mulțumim poporului american pentru că stabileşte un exemplu, care demonstrează cum va fi viitorul nostru dacă nu vom atinge unitatea dintre noi. Cu alte cuvinte, dacă nu obținem o stare de unitate în umanitate, umanitatea va deveni precum Statele Unite de astăzi: o adunare de națiuni, culori, rase și credințe care se urăsc reciproc până la moarte și fac tot ce pot pentru a-şi servi ura.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed