Țara dependenței şi a voinței slabe

În ştiri (din Visul American) „Poporul American este poporul cel mai drogați din istoria planetei. Drogurile ilegale fac capul de afiş, dar adevărul este că numărul de americani care sunt dependenti de droguri legale este mult mai mare decât numărul de americani care sunt dependenti de droguri ilegale. Aşa cum veţi vedea mai jos, aproape 70 la sută din toți americanii sunt în prezent pe cel puţin o prescripţie de droguri. În plus, există 60 de milioane de americani, care „abuzează de alcool” şi 22 de milioane de americani care folosesc droguri ilegale. Ce înseamnă asta este că aproape toată lumea cu care te întâlneşti va fi dependentă de ceva. …

„Sună absolut nebunește, dar este adevărat. Suntem literalmente cu mintea drogată. De fapt, după cum veţi citi mai jos, există 70 de milioane de americani, care sunt considerați  cu „minte drogată” chiar acum. În cazul în care se pare că majoritatea oamenilor nu pot gândi în mod clar în aceste vremuri, este pentru că ei nu pot. Iubim drogurile legale şi asta devine din ce în ce  mai rău, cu fiecare an care trece. Şi având în vedere faptul că marile corporaţii fac zeci de miliarde de dolari cu fiecare an care trece, vânzandu-ne drogurile lor, nu vă aşteptaţi la lucruri care pot produce schimbări așa de curând.”

Comentariul meu: Această condiţie se răspândeşte în întreaga lume, în favoarea cercurile conducătoare: este mai uşor să controlezi o populaţie cu voinţă slabă şi dependentă. Oamenii trebuie să treacă prin punctul cel mai scăzut al eşecului, de recunoaşterea răului, şi numai atunci vor fi dispuşi să se schimbe. Atunci ei vor fi capabili să audă despre existenţa metodei de educaţie integrală.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed