“Trăind cu Covid” (Linkedin)

Noul meu articol pe Linkedin “Trăind cu Covid

Pentru mine, vestea experților care își dau seama că Covid-19 nu pleacă nicăieri, este o veste bună. De la bun început am spus că, chiar dacă există un vaccin sau un medicament care vindecă Covid, virusul se va transforma sau va apărea un alt virus și ne va face eforturile inutile. După cum am spus probabil de sute de ori de la începutul epidemiei, încercarea de a păcăli natura cu tehnologia nu va funcționa. Suntem produse ale naturii, așa că încercarea de a păcăli mai mult pe producătorul nostru este, ca să o spunem cu blândeţe, neînțelept.

Personal, mă bucur că natura ne conduce în acest fel. Nu sunt deloc fericit că oamenii suferă, dar nu suferă din cauza naturii, ci pentru că umanitatea este obstinată și insistă să meargă acolo unde natura nu merge. Când vă ciocniți de peretele realității, veți avea o durere de cap majoră. În cazul umanității, această durere de cap se manifestă în milioane de decese inutile și în nenumărate persoane care suferă de simptome de lungă durată din cauza gălăgiei noastre.

Ne place sau nu, Covid ne spune să încetinim. Cursa de șobolani tehnologici în care am fost, aproape a devastat umanitatea și trebuie să ne calmăm și să o controlăm. Oamenii trebuie să înceteze lupta și să înceapă să vorbească despre ceea ce contează cu adevărat: relațiile noastre.

Deoarece nu putem comunica între noi în mod pozitiv pe tărâm fizic, natura ne-a mutat pe cel virtual. Dacă învățăm să comunicăm pozitiv în acest tărâm, vom vedea că virusul Covid îşi ușurează atacul și ne lasă să comunicăm și fizic.

Natura folosește Covid pentru a ne învăța că sistemul nostru imunitar real nu se află în corpurile noastre, ci în inimile noastre, în modul în care ne raportăm unii la alții și cum ne simțim unul față de altul. Întrucât suntem cu toții conectați, reaua-voință a unei persoane se răspândește la toți ceilalți, iar emoțiile noastre negative se răspândesc ca virușii și ne îmbolnăvesc. Emoțiile pozitive se filtrează și se răspândesc de asemenea, dar acestea sunt disperat de rare, de unde și starea jalnică a umanității.

Vaccinurile sunt utile pentru a menține pandemia la distanță, dar atât timp cât evităm să facem schimbările necesare în relațiile noastre, virusul va reveni în continuare sub diferite forme și intensități până când ne dăm seama că avem nevoie de o schimbare mai fundamentală decât un nou vaccin . Covid nu este o tulpină de gripă. Modul de a-l elimina nu este fizic, ci emoțional. Doar când vom înțelege acest lucru, vom putea să ne vindecăm pe noi înșine, după ce ne vom vindeca relațiile maligne.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed