Tu vei muri astăzi, aşa că eu as putea să mor mâine

Opinie (M. Hazin, un economist, de la km.ru) „Masca „civilizaţiei ” aluneca în jos de la capitalism în faţa ochilor noştri. In ultimii 30 de ani, suma de bani în economie a crescut mai repede decât economia în sine, şi un „balon” al economiei financiare a fost umflat deasupra sectorului real al economiei.

„Criza” a spulberat  cateva dintre „baloanele” financiare. Cu toate acestea, emisiile enorme ale Federal Reserve System (FRS) au salvat situaţia. Cu toate acestea, baza „baloanelor” financiare, economia reală, a început să încetinească. Şi din moment ce profitul real în economie se bazează doar pe gospodăriile populaţiei şi cererile statului, a apărut o întrebare: Ce ar trebui făcut mai departe?

„Gospodăriile si-au redus cererile, iar statele temporar au crescut-o. Dar ele nu mai pot continua sa faca asta. Alternativa este o scădere bruscă a PIB-ului.

„Există o cantitate enormă de bani în lume, şi acesta este investita undeva tot timpul de către proprietarii acesteia, care creează o iluzie a creşterii locale. Dar fluxul obiectiv al proceselor economice nu poate fi oprit.

„O scădere pe scară largă a pieţelor speculative este pur şi simplu de neconceput pentru ţările occidentale. Alternativa este următoarea: Dacă nu există surse de lichiditate reciproce, este necesar să le ia de la cineva.

„Concluzie:  Prin urmare, in aceasta sosire a toamnei lui 2011, Statele Unite cel mai probabil vor stimula o criză financiară în Europa, cu obiectivul de a transfera lichiditatea pe pieţele lor, în conformitate cu principiul „. vei muri astăzi, aşa că eu as putea sa mor mâine „. Capitalismul începe să urmeze anume acest principiu al inchisorii, iar masca sa de „civilizaţie” aluneca în jos în faţa ochilor noştri. ”

Comentariul meu: În gâtul nostru de pădure, ei au instigat la revoluţii, anarhie si razboaie. Şi toate acestea sunt facute numai pentru a scăpa de faliment. În conformitate cu globalitatea lumii şi interconectarea universala, toate acestea vor avea efecte inverse la ei cu o grea lovitură sub centura. În lumea interconectată, doar reciprocitatea cu altii garanteaza viitorul statului. Este suferinta într-adevăr singura cale pentru ca această lume sa învete noile relatii integrate ale garantiei reciproce?

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: