Tulburări în sistemul economic

Comentariu: Vorbești despre o revoluție spirituală. Dar nu se poate nega că, în același timp, există o revoluție masivă în sistemul economic al tuturor țărilor.

Răspuns: Desigur! Vorbesc mult despre asta. Economia este imposibilă fără ideologie și ideologia fără economie. Nu suntem visători.

Desigur, întregul sistem al structurii umane din această lume se va schimba. Profesiile inutile pe care noi le-am inventat în mod special pentru a câștiga folosind altele și natura, se vor distruge. Doar ceea ce este esențial pentru existența noastră va rămâne. Este clar că nu vom reveni la peșteri. Dar doar ceea ce este strict necesar pentru o viață corectă, sănătoasă, normală va rămâne și nimic mai mult.

Vom începe să înțelegem unde ar trebui să facem eforturile și unde nu ar trebui. Vom avea mult timp liber, iar oamenii vor începe să se implice în dezvoltarea lor, înțelegând natura.

Acest lucru a fost declarat în Cabala și programat acum 5.000 de ani. Prin urmare, nu avem de ce să ne temem de ceea ce se va întâmpla. Doar că nu trebuie să faceți lucruri inutile, să ardeți combustibilul în zadar, să aruncați materiale combustibile în atmosferă și așa mai departe – acest lucru este doar în detrimentul mediului, în detrimentul nostru și nu face bine nimănui. Vedeți cum atmosfera și apa au devenit mai curate acum, deoarece ne-am oprit involuntar de la a strica natura.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: