“Un ultim cuvânt bun pentru Novy God” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinUn ultim cuvânt bun pentru Novy God

Novy God este termenul rusesc pentru „Anul Nou”. Mai important, termenul se referă la sărbătoarea Rusiei de Revelion. Din moment ce sunt mulți imigranți în Israel care au venit din fosta Uniune Sovietică, Novy God a devenit o sărbătoare pe care mulți israelieni o celebrează, de asemenea.

Există un motiv bun pentru care este atât de populară. În Rusia sovietică, sărbătorile religioase au fost interzise, iar rușii de toate religiile au rămas fără zile pentru sărbătoare sau recreere. Drept urmare, Revelionul a devenit singura sărbătoare care nu avea afiliații religioase sau politice și, prin urmare, nu a dat guvernului niciun motiv de îngrijorare. Destul de curând, sărbătoarea și-a dezvoltat propriile caracteristici, cu propriile mâncăruri și obiceiuri tipice.

Și mai important, sărbătoarea a devenit o oportunitate de relaționare, pe măsură ce prietenii și familia s-au reunit, au mâncat, au băut și au cântat împreună, sărbătorind grija unul față de celălalt. Ce modalitate mai bună de a începe un nou an?

Într-adevăr, orice oportunitate de conexiune este binevenită. Orice eveniment care permite oamenilor să se simtă mai aproape unii de alții este un eveniment bun, care ar trebui încurajat. Când vine la sfârșitul anului trecut și la începutul noului an este și mai bine: ne trimite în noul an simțindu-ne mai conectați, iar conexiunea este întotdeauna pozitivă.

De fapt, dacă am putea face un obicei zilnic, să lucrăm la îmbunătățirea conexiunilor noastre cu ceilalți mai presus de etnii și culturi, am sărbători Novy God în fiecare zi. Nu văd niciun motiv pentru care nu ar trebui să o facem.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: