“Unde te va duce iubirea? În ce măsură va influența oamenii?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Unde te va duce iubirea? În ce măsură va influența oamenii?

Dacă începi să iubești și să-ți pese de toată lumea și de tot ce este în natură –mineral, vegetal, animal și uman – conform legii iubirii, atunci vei vedea imensa influență pe care asta o va avea.

În primul rând, vei primi o mare satisfacție prin toată lumea și prin tot ce este în natură, prin atitudinea ta iubitoare față de ei. Vei începe să simți realitatea prin ei ca fiind includerea ta și a lor reciprocă. Apoi te integrezi cu lumea și descoperi forța care acționează în întreaga lume. Începi să recunoști forța care se dezvoltă, evoluează și însuflețește natura. Așa există toate ființele create. Începi astfel să te identifici cu forța care controlează natura.

De ce o atitudine iubitoare față de nivelurile mineral, vegetal, animal și uman ale naturii, față de tot și toate din jurul meu, poate dezvălui forța care controlează natura?

Pentru că această forță există în toată lumea și în orice, doar că tu nu exiști în aceleași valori pentru a o dezvălui și simți. Prin urmare, este ascunsă. O ascunzi din cauza diferenței tale în calități: ai ură în tine, iar natura este iubire absolută.

Iubirea față de toată lumea este culmea vieții. Realizarea ei ne permite să simțim realitatea perfectă și veșnică și de asemenea, să devenim perfecți și veșnici.

Bazat pe videoclipul „ Unde te va duce iubirea?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed