Universul lui Einstein

În Ştiri ( de la Natură ) „Un manuscris care a trecut neobservat oamenilor de ştiinţa timp de zeci de ani a relevat faptul că Albert Einstein odată a cochetat cu o alternativă la ceea ce stim acum ca fiind teoria Big Bang-ului  propunând în schimb că Universul s-a extins în mod constant şi veşnic. Lucrarea recent descoperită (acesta a fost depozitată la secţiunea Albert Einstein din Arhivele de la Ierusalim) scrisă în 1931, este o reminiscenţă a unei teorii susţinută de astrofizicianul britanic  Fred Hoyle aproape 20 de ani mai târziu. Einstein a abandonat repede ideea, dar manuscrisul dezvăluie ezitarea sa continuă de a accepta că Universul a fost creat în timpul unui singur eveniment exploziv . …

„Manuscrisul a fost, probabil” o schiţă  începută cu entuziasm pornind de la o idee elegantă şi în curând abandonată pentru că  autorul şi-a dat seama că s-a  păcălit singur, spune cosmologul James Peebles de la Universitatea Princeton din New Jersey. Nu pare să existe nici o înregistrare a lui Einstein în care să se fi menţionat aceste calcule.

„Dar faptul că Einstein a experimentat conceptul de stare de echilibru demonstrează rezistenţa lui în continuare la ideea de Big Bang, care a fost găsit la început „abominabil „, chiar dacă alţi teoreticieni au arătat că aceasta poate să fie o consecinţă firească a teoriei sale generale a relativităţii. ”

Comentariul meu: Deşi în prelegerile mele am menţionat în mod constant Big Bang-ul ca un punct de plecare de la începutul lumii noastre, tot acest studiu trebuie privit  în legătură cu omul,ca  un observator care, în acest caz, se simte si percepe ceea ce este simţit ” în sine „, în proprietăţile sale şi, prin urmare, este necesar să nu vorbească despre lumea din jurul nostru şi modificările sale, ci  doar cu privire la schimbarea de ” ercepţie în noi ” şi modificările sale, în calitate de nou Reshimot manifestat în noi. Vezi percepţia realităţii în „Introducere la Cartea Zohar ” .

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: