Urmaţi paşii planului naturii

Astăzi există un enorm portofoliu al tehnologiei în lume. Totuşi, nu putem aplica actualizările evoluţiei tehnologice deoarece, dacă ele sunt utilizate în industrie, milioane de persoane vor pierde imediat locurile de muncă: robotica poate înlocui totul.

Am vizitat numeroase ferme în Israel, nu există oameni acolo. Gestionarea irigaţiei, recoltarea culturilor şi realizarea ambalării în cutii sunt toate efectuate de către un calculator cu un mecanism de ceas, nu există o singură persoană.

Întrebare: Asta înseamnă că, pe de o parte există automatizare, simplificarea muncii, creşterea producţiei şi, desigur există de aici un profit mai mare dar, în acelaşi timp, există un proces de creştere a şomajului. Un plan de reconversie sau restructurare de personal nu există.

Răspuns: El nu este prevăzut şi, de asemenea, nu este necesar! Ei nu sunt pregătiţi pentru a munci într-o altă uzină, dar în scopul de a studia modul de a urca la un nivel superior de existenţă. Asta ne este oferit de natură!

Natura are un plan precis. Vedem că evoluţia nu este doar o serie de evenimente ocazionale, ci un canal de acţiuni coerente forţate în care toate avantajele şi inconvenientele, tot felul de molecule, se conectează şi interacţionează. Trebuie să înţelegem acest lucru şi să-l urmăm!

Prin urmare, ajungem la un punct în care o persoană trebuie să urce la nivelul următor. Exact pentru aceasta metoda educaţiei integrale este destinată.

Din kab.tv, “Criza mondială”, 15.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: