Viaţă nouă 1280 – Revenirea la instituțiile de învățământ în epoca Corona

Viaţă nouă 1280 – Revenirea la instituțiile de învățământ în epoca Corona

Dr. Michael Laitman în discuţie cu Oren Levi şi Tal Mandelbaum ben Moshe

Trimiterea copiilor înapoi la școală în mijlocul coronavirusului demonstrează nesocotirea, lipsa inimii, confuzia serioasă și iresponsabilitatea completă a părinților. Mamele nu se vor mai gândi la copiii lor în zilele următoare; chiar este scris că „mamele miloase își vor găti copiii”.

Coronavirusul este doar începutul. Vor veni mai multe lovituri, inclusiv faptul că tot Israelul va deveni infectat cronic cu coronavirus, inclusiv copii și animale de companie. Acest lucru se va întâmpla în fața întregii omeniri, astfel încât toată lumea să înțeleagă că virusul vine prin Israel. Blestemul este că israelienii au ură nefondată între ei, iar binecuvântarea este să trăiascăi conform principiului „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Părinții trebuie să ajungă la rădăcina problemei, care este lipsa unei conexiuni corecte între ei.

Vindecarea depinde de faptul ca israelienii să fie mai prietenoși unii cu alții și să se apropie unul de celălalt, astfel încât să aibă grijă de toți copiii ca ai lor, ca o singură națiune și ca un singur om într-o singură inimă. Dacă vor reuși să implementeze această metodă între ei, ca frați și surori dintr-o singură familie, nu vor mai exista infecții ale virusului în Israel și toate celelalte națiuni ale lumii vor urma exemplul lor.

Din KabTV “Viaţă nouă 1280 – Revenirea la instituțiile de învățământ în epoca Coronavirus,” 9/4/20

 VideoPlay Now | Download  AudioPlay Now | Download

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: