Viața nouă nr. 522 – De la o nouă societate la o nouă familie

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Yael Leshed-Harel

In ultimele decenii, am trecut printr-o schimbare dramatică. Exploziile, luptele și conflictele de familie au devenit ceva obișnuit.

Rezumat

Soluția la problemele de familie va fi găsita doar atunci când vom ști unde ne conduce natura,  ce este legea echivalenței formei și echivalenta formei noastre cu El. Noi toți trebuie să devenim o mare familie. Atunci când vom construi o nouă societate, familiile vor primi  iubire, luare în considerare și reciprocitate ; tot ceea ce vrem să fim în familie, trebuie să creăm în societate noi înșine.

În societatea pe care o construim, fiecare persoană va începe ziua cu 15 minute de vizionare a ceva despre relațiile interpersonale corectate. Dupa aceea, la locul de muncă,  ziua va începe cu un atelier de conectare privind relațiile corecte între oameni.

La sfârșitul zilei vom trece la un atelier de lucru care ne va pregăti să ne întoarcem acasă și cum să acționam cu calm și să relationam cu membrii familiei la domiciliu. Procesele de educație socială la nivel național ca acestea ne vor aduce  sentimentul unei vieti minunate ; vom fi în nori. Acest lucru va vindeca legăturile noastre cu membrii familiei și colegii de munca și ei vor cumpăra, de asemenea, securitate pentru noi.

Direcția este : fiecare trebuie să vadă cum  transcende egoismul său catre o viață mai inalta. Deci, oricui ii trebuie forța să relationeze cu familia la domiciliu in mod armonios, are nevoie de sprijin social. Această stare viitoare se va numi lumea urmatoare, o lume corectată în care forța iubirii si daruirii va predomina printre noi.

Fără un proces  național de educație socială, nicio familie nu va reuși să se lupte singura cu egoismul în creștere. Ego-ul în creștere va face ca fiecare membru al familiei să se închidă în propriul său colț, fără nici o legătură cu ceilalți. Este utila efectuarea unui atelier de familie in care să vorbim despre ce este o familie bună, ce ne permite să facem concesii, și așa mai departe ….

Numai educarea oamenilor va aduce educație in familie. Direcția este : Toți suntem prieteni, toți suntem o familie.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viaţă nou nr. 522 – În cinstea Zilei Familiei – de la o societate noua la o nouă familie” 2/15/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: