Viața nouă nr. 596 – Ura distruge, iubirea construieşte.

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Nitzah Mazoz

Există o forță superioară în lume, care este buna și binevoitoare, iubitoare și dăruitoare, care a creat o forță care este opusă ei, rea, plina de ură, și ia în loc sa dăruiască. Rău înseamnă o atitudine negativă față de alții,  bucuria la paguba altora,  ura nefondată.

Rezumat

Există un ciclu în natură, forța bună și forța rea,  o forță impune reguli și apoi cealaltă. Ura duce la separare, la detasare, strică și distruge.

Sentimentele noastre si relaţiile noastre influenţează toata realitatea, si cu cat o forță este mai puternică cu atât este mai ascunsă.

Informația, de exemplu, are o putere enormă. Natura este plină de informații ascunse, iar noi știm doar o foarte mică parte din ele. Noi trăim într-o casă si nu știm. Este ca mersul pe jos în jurul unui castel întunecat. Obscuritate provine din ură, deoarece ura ne închide în interiorul nostru, iar noi nu vedem 99% din natură.

Prin urmare, nu avem nevoie de nimic, decât de iubire, prin care  vom conecta toate părţile realităţii. Oamenii sunt la cel mai înalt nivel în natură, care este total integrată, dar noi o influenţăm grav. Noi putem simți forța bună, care poate locui între oameni în diferite exerciții de conectare, cum ar fi atelierele de conectare și cercurile de discuții.

Din emsiunea de pe KabTV „O viata nouă nr. 596 – Ura distruge, iubirea construieşte,” 7/9/15

Video: Play Now | Download   Audio: Play Now | Download\

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: