Viața nouă nr. 636 – Cum să fii o persoană bună

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Tal Mandelbaum ben Moshe

Rezumat

Când oamenii vor vedea că este imposibil să continue să trăiască așa cum facem astăzi, situația se va schimba în bine. Recunoașterea răului în situația noastră poate veni de la viața însăși, iar acest lucru va fi dureros, sau dintr-o dezvoltare a conștientizării. Un bun exemplu de dezvoltare a conștientizării care restrange suferința poate fi văzuta în campania globală împotriva fumatului.

Latentă în natură este o putere ascunsă, pozitiva, care poate echilibra înclinația rea în noi, și înțelepciunea Cabalei este un mijloc pentru a descoperi aceasta. Puterea buna se numește Lumina, și face posibil ca o persoană să controleze natura lui cea rea, pentru a ajunge la echilibru. Dacă dorim să aducem forta pozitiva ascunsa în viața noastră, este util să ne apropiem de înțelepciunea Cabalei.

În cercurile de discuții, care sunt făcute în conformitate cu metoda Cabalei, 10 persoane împreună devin un detector al forței bune. Cercurile de conversație ale Cabalei sunt un mijloc pentru trezirea forței pozitive latente din natură și realizarea echilibrului.

Dacă vom construi conexiune și dragoste în Israel, nimeni nu va putea să ne facă rău; acest lucru va crea adevărata securitate pentru noi. De ce? Aceasta este ca un organism în homeostaza ,cand bolile nu se poate apropia, pentru că are un sistem imunitar natural. Dacă ne echilibram noi înșine intern, cei care ne urasc azi ne vor deveni prieteni; ei vor simți că este bine să fie cu noi.

O persoană experimenteaza un cerc de conversații prin televiziune sau pe internet si ascultand conversațiile noastre, se apropie de echilibru. Forța Buna echilibrează răul din noi și aduce sănătate, liniște, protecție, o atitudine bună, și înțelepciune la toate nivelurile.

In concluzie, ne confruntăm cu situații dificile; este obligatoriu să se învațam să echilibram răul din noi. Cabala este metoda pentru a face acest lucru.

Din emisiunea de pe KabTV l „Viata Noua nr. 636 – Cum să fii o persoană bună”

Linkuri in limba engleza

Video: Play Now | Download Audio: Play Now | Download

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: