Viața nouă nr. 639 – Dezastrele Naturale

Rezumat

Dr. Michael Laitman într-o conversație cu Oren Levi și Yael Leshed-Harel

De ce natura devine uneori sălbatica? Este adevarat că natura devine sălbatica, deoarece noi perturbam echilibrul sistemului.

Până la mijlocul secolului 20, ne-am menținut echilibrul mai mult sau mai puțin, dar de atunci ne-am distrus planeta. Totul contine materiale toxice, care contamineaza si distrug, totul numai în scopul de a aduce un profit mai mare.

Natura este complet sincera și conectata și noi, oamenii, de asemenea, trebuie să fim conectati în mod armonios unii cu altii. Planeta noastră poate alimenta chiar zeci de miliarde de oameni în cazul în care relațiile dintre noi sunt bune. În scopul de a face acest lucru, trebuie să ne asigurăm că toată lumea se simte bine și este de acord să renunțe la tot ceea ce este excesiv.

Israelul este pe cale să treacă prin mai multe lovituri sub formă de ură și presiune de toate felurile, ceea ce ne va aduce mai aproape de conexiune.

Gândurile umane sunt, de asemenea, parte din natură, și gândurile bune despre alții echilibreză sistemul. Putem învăța sa impulsionam forţa care echilibrează natura prin studierea principiilor „Nu face altora ceea ce ţie nu îţi place” și „Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.”

Din KabTV l „Viata Noua nr 639 – dezastre naturale,” 10/27/16

Linkuri în limba engleză

 VideoPlay Now | Download  AudioPlay Now | Download

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: