„Viata nu poate continua in modul caritabil”

Editorial în Ştiri (de Muhammad Yunus, castigatorul premiului Nobel pentru Pace, economist in Bangladesh): „Este necesar sa schimbam modul în care se administrează ajutorul extern. În loc de a dona depozite de produse alimentare şi alte ajutoare, naţiunile donatoare ca Statele Unite ar trebui să ajute fondul de grupuri bazat pe un model de afaceri sociale ….

„Atunci când cea mai mare parte din lucruri sunt gratuite, nu poti construi economia …. Viaţa nu poate continua într-un mod caritabil tot timpul. Trebuie să trecem de la modul de caritate la modul de afaceri. Afacerile sociale au o promisiune extraordinara, dar trebuie să se dezvolte cu radacini mai profunde ….

„Dacă societăţile isi schimba mentalitatea de a preda elevilor că scopul educaţiei nu este să se îmbogăţească, ci să îmbogăţească viaţa cuiva, ajutandu-i  pe alţii, modelul de afaceri ar putea reduce drastic sărăcia în acest secol.”

Comentariul meu: Fiecare regiune ar trebui să creeze industria necesara pentru a îndeplini cerinţele rezonabile ale comunităţii. Şi producţia nu ar trebui să crească dincolo de aceasta, deoarece va deveni apoi dăunătoare societatii si mediului.

În timpul lor liber, cetăţenii ar trebui să fie implicaţi în sistemul obligatoriu de educaţie globală, integrală, unde vor studia si vor realiza metoda de corecţie a persoanelor şi a societăţii, în conformitate cu natura.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed