Vindecare prin puterea binelui

626Coronavirusul ne-a dat o un scurt moment de respiro timp de câteva săptămâni și apoi a început să se răspândească cu o vigoare reînnoită. Ne întrebăm de ce se pare că această epidemie nu se va termina? Dar acesta este un semn că nu am făcut încă ceea ce ar fi trebuit să facem pentru a răspunde corect la acest virus.

Ca de obicei, nu există alt leac decât conexiunea sau apropierea dintre noi și o atitudine mai umană și mai atentă unul față de celălalt. Acest lucru ar fi slăbit foarte mult virusul.

Ne așteptam ca, după ce jumătate din țară s-a îmbolnăvit de omicron, să apară un fel de imunitate generală, totuși, din anumite motive, pandemia nu va dispărea și, în schimb, crește din nou. Cert este că legile anterioare nu se aplică acestui virus. Nu vor mai ajuta.

La urma urmei, acesta nu este un virus obișnuit, ci unul care ne cere să reparăm relațiile dintre oameni. S-ar părea, ce poate ști virusul despre relațiile noastre? Cu toate acestea, virusul știe totul pentru că are toate informațiile în interior. Credem că este doar o bucată de ADN, dar este viu!

Acesta nu este un element mort sau o legumă, ci este de fapt la nivel animal, la fel ca și noi înșine. Coronavirusul are minte și sentimente. El percepe mediul și îl influențează. Este capabil să se conecteze la alții, să pătrundă în corpul uman și să se integreze în el atât de mult încât începe să controleze acest corp.

Nu îl tratați cu condescendență și neglijare. Ni se pare că de unde poate ști virusul dacă mi-am salutat vecinul astăzi? Dar virusul este mai inteligent decât noi și știe totul. Virusul controlează lumea pentru că este o particulă a Creatorului.

Coronavirusul este un element important al naturii, care include în el o concentrare specială a tuturor informațiilor despre această lume pentru a o influența. Prin urmare, poate fi distrus doar prin îmbunătățirea relațiilor noastre umane.

Poate sună puțin naiv, dar hai să încercăm! Nu avem nimic de pierdut. Să începem să ne tratăm bine și cu mare atenție și grijă. Vom avea grijă de cei nevoiași, de bătrâni, de copii și unii de alții; să nu aruncăm gunoi în stradă și să nu facem zgomot. Să încercăm să ne gândim la alții și să încercăm să facem totul pentru a-i face să se simtă bine.

Nu aștept ca cineva să-mi spună ce să fac, dar caut cum pot ajuta pe alții cu atitudinea mea bună și să le arăt că le doresc mult bine. Să facem un astfel de experiment în țară și peste o lună vom verifica care este situația cu coronavirusul prin următoarele întrebări: Pandemia continuă sau nu? Câți oameni au murit luna aceasta? Câți au murit în urma accidentelor rutiere? Este ușor de verificat, hai să încercăm.

KabTV „Insight” 21.03.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: