Vine era femeii

Pandemia coronavirusului ne arată cât sunt de importante casa și familia, ceea ce sunt centrul vieții noastre și rolul femeii pe care se afla tot restul. Coronavirusul ne-a unit.

Pe de-o parte el a dezvăluit contradicțiile care există între noi în lumea modernă. Cu toate acestea, a arătat tuturor bărbaților că femeia este punctul central al întregii noastre vieți și, prin urmare, noi trebuie să încercăm să construim în jurul parții feminine, Malchut, noua realitate a erei post-coronavirusului.

Baal HaSulam scrie în cartea Ohr Bahir.

Ima [mama] vine de la cuvântul Omenet [alăptare] și creștere, deoarece picătura vine de la tată, iar mama îngrijește și crește picătură și divide în parti și organe, carne și piele. Toată această muncă și multiplicarea este doar de la mamă, de la tată i-a dat doar o mică picătură și cu priceperea ei, ea a modelat-o într-o ființă umană completă. Pentru această măiestrie ea este numită “mamă”.

O mamă are o misiune cu adevărat unică. Într-adevăr, o picătură de sămânță defapt vine de la Creator și nu necesită foarte multă muncă de la tată. Mama o divide și o distribuie în organe și o crește până când din această picătură se dezvoltă o persoană, ceea ce este rezultatul muncii corpului mamei.

Așa funcționează în toate corpurile fizice.

Dar de asemenea în construirea sufletului unde tatăl și cu mama participă împreună, majoritatea muncii revine mamei. Totul vine din picătura paternă dar mulțumită muncii materne.

Sarcina începe cu o picătură din sămânța tatălui, dar mama crește fetusul, dă naștere și îl hrănește, are grijă de el și are grijă până când el devine suficient de mare să trăiască independent.

De aceea toate mamele, toate femeile lumii, ar trebui să perceapă acest proces prin care trecem astăzi ca pe o oportunitate pentru ca umanitate să fie născută pe un nou nivel spiritual. Dacă toate femeile se unesc împreună, ele vor fi capabile să ridice umanitatea prin durerile nașterii. Aceasta este muncă dificilă, dar femeile sunt cele care vor putea să dea naștere unei noi umanități și să o direcționeze să-și împlinească misiunea.

Întreaga dezvoltare a umanității este divizată în două etape.

Până astăzi, bărbații au condus lumea și a fost un timp al razboaielor, problemelor, conflictelor, a puterii banilor și al violenței. Femeile au fost aproape invizibile pe parcursul întregii istorii a umanității, a căi a violenței și războaielor.

Dar acum vine vremea când mama, femeia este cea care trebuie să-și ia rolul de educator al lumii în forma ei viitoare. Aceasta este era femeii și, prin urmare, ea trebuie să știe cum să se unească cu alte femei de dragul corectării lumii. Ar putea să fie dificil, dar nu este nicio cale de ieșire. Asta trebuie făcut.

Toate femeile, întreaga Malchut, sunt obligate să se unească și mulțumită acestei unități dau naștere unei noi umanități. Dar asta este posibil doar cu condiția că femeile se pot uni deasupra reticenței lor, pot calcă pe egoismul lor și să se ridice deasupra lui prin credință deasupra rațiunii. Femeile vor cere bărbaților și întregii lumi să se unească pentru a stabili conexiunile corecte dintre toți și astfel să conducă lumea spre corecție.

La nivelul corporal, femeia este cea care ridică și creste o nouă generație.

Și de asemenea în sistemul spiritual, doar femeia este capabilă să întărească, să dea naștere și să crească o nouă umanitate.

Nimeni în afară de femeie nu poate îndeplini acest rol. Cum mama dezvoltă un fetus, dă naștere, crește, educă și conturează o viitoare persoană, la fel, femeile, unite împreună, trebuie să își îndeplinească rolul ca mame ale umanității.

Imaginea unei femei unificate ar trebui să devină forța centrală în lume.

În acest fel noi putem să salvăm umanitatea și să îi dăm naștere într-o formă nouă. După ce femeile se unesc și ajung la o singură opinie comună, puternică, ele vor putea să ceară totul de la bărbați și Creatorul va fi de partea lor. Astfel, femeile vor putea să înfrângă pe toată lumea și să stabilească ordinea corectă a dezvoltării umane.

Dar asta este posibil doar după unificare. Întreaga problemă este că nu este nicio unitate între femei și, prin urmare, nimeni nu le percepe ca pe o forță serioasă și sau să le accepte cererile. Cererea avansării spirituale este posibilă doar dacă ai putere spirituală și puterea spirituală este în unitate.

Uniți-vă cel puțin un pic și vedeți ce putere aveți. Apoi veți cere și primi totul în dorința voastră. Creatorul o va face. Nu sunt obstacole pe calea voastră: de îndată ce voi femeile începeți să vă uniti, Creatorul va avea grijă de voi.

Din lecția “Rolul femeii în noua lume” 5/9/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: