„Vor intra vreodată Statele Unite în război cu China?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: „Vor intra vreodată Statele Unite în război cu China?”

În timp ce mass-media relatează că regiunea Asia-Pacific se transformă într-un butoi cu pulbere, ar trebui să ne amintim că mass-media este interesată în primul rând de ratingurile sale și că nici America, nici China nu sunt interesate de un război serios între ele. Nu are rost să încercăm să cucerim alte țări și regiuni într-o lume în care o criză globală atotcuprinzătoare se abate asupra noastră.

Adevărata tensiune astăzi este între noi și natură. Natura începe să lucreze asupra noastră, iar obiectivul nostru, de maximă importanță, este acela de a stabili un dialog cu ea.

Natura nu ne va lăsa în pace până când nu ne vom schimba pe noi înșine, și se va schimba în măsura în care noi o vom face. Există natura minerală, vegetală, animală și umană. Natura umană se află în vârful tuturor nivelurilor naturii și, ca atare, celelalte niveluri depind de ea.

Dacă putem deveni mai echilibrați între noi, la nivel uman, atunci putem aduce calmul și la celelalte niveluri ale naturii. Cărțile cabalistice afirmă foarte clar, în mai multe locuri, că în natură există doar forța bună, iar o ființă umană poate schimba totul. Oamenii provoacă dezechilibru în natură, și tot oamenii sunt capabili să aducă echilibru.

Bazat pe videoclipul „Război între America și China? Răspunsul unui cabalist” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Semion Vinokur. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: