Gestionarea stresului, partea a 8-a

Cauzele stresului

 Întrebare: Stresul poate fi cauzat de diverse circumstanțe. Cu toate acestea, cel mai groaznic

lucru pentru om este stresul cauzat de respingerea din partea societății. De ce?

Răspuns: Se datorează faptului că omul se află în întregime în societate. Prin urmare, când simte că societatea îl respinge, nu are de ce să se agațe de viață. Nu știe unde va exista.

Întrebare: Ce provoacă de obicei stres, faptul că omul prea satisfăcut de viață sau se simte gol?

Răspuns: Stresul este cauzat de faptul că omul își pierde orientarea. Nu contează ăn ce stare este, când cineva pierde pământul sub picioare, atunci se simte stresat.

Întrebare: Se spune că singurătatea provoacă stres. Poate exista stres din cauza socializării excesive?

Răspuns: Da, sigur! Chiar mai mult decât din singurătate. Singurătatea, dimpotrivă, poate sugera autocontemplare și calm. Cu toate acestea, atunci când omul se află în mijlocul vârtejului fierbinte al oamenilor, atunci este afectat de vibrații uriașe care pot provoca stres foarte puternic.

Întrebare: Există multe metode diferite de a face față stresului. Cum poate fi prevenit stresul din realizarea naturii finite a vieții?

Răspuns: În niciun fel. Omul ar trebui doar să se gândească la cum ar trebui să se termine viața, dacă o încheie corect și bine. În psihicul nostru, există o condiție specială care reduce timpul în care omul se desparte de viață și este de acord să se despartă de ea. El este de acord să adoarmă.

Din „Abilități de management” ale KabTV 25/06/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed