Scăparea din îngrădirile înguste ale restricțiilor

Întrebare: Egoismul mai mare într-o persoană înseamnă cât de mult trebuie să se conformeze cu cadrul vieții?

Răspuns: Natural. Cu cât este mai mare ego-ul într-o persoană, cu atât mai rău este pentru ea în cadrul lumii noastre, care o forțează să se supună și o îngrădește în limitările acesteia. În plus, ea trebuie să depună mai mult efort să înțeleagă lumea superioară pentru a accepta pe deplin conducerea Creatorului, pe care ea îl simte în egoismul său.

Întrebare: Deci oamenii care sunt la nivelul dorințelor de bază (hrană, sex, familie) par să fie cei mai liberi? Și oamenii care sunt pe nivelele superioare ale dorinței se simt pe ei înșiși în restricțiile strâmte?

Răspuns: Sigur. Toți cei care sunt mai sus decât celalalt, egoismul lor este mai mare și în conformitate trebuie să lucreze cu el.

Întrebare: Ce ar trebui să facă o persoană care vrea să urmeze legile naturii și ale societății pentru a fi un element util în sistem?

Răspuns: Să studieze aceste legi, să înțeleagă necesitatea cauzei și efectului lor, de ex. să ajungă la un nivel unde aceste legi devin de dorit. Și apoi el vă simți presiunea lor pe el.

De pe KabTV “Abilități de management” 7/2/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed