Toată istoria este pregătirea momentului prezent

Istoria umanității este împărțită în două. Toată istoria până la vremea noastră este doar o pregătire. De la noi până la sfârșitul corecției este istoria corectării adevărate.

Se pare că, în esență, suntem doar noi cei care suntem în proces de corectare adevărată. Tot ce a fost înaintea noastră, pentru că a fost înainte de începutul răspândirii înțelepciunii Cabalei către întreaga umanitate, este considerat doar o perioadă de pregătire și nimic mai mult.

Noi doar trăim într-un timp numit etapa corectării practice a sufletului, era corectării lumii.

Prin urmare, întreaga operă a omului constă din două părți. Primul este perioada de pregătire când ne pregătim, grupuri și grupuri de zece pentru munca spirituală. Și adevărata muncă spirituală începe când ieșim la publicul larg pentru a corecta dorințele externe.

Pregătirea pentru diseminare către publicul larg este colaborarea cu Kelim din Galgalta ve Einaim, dăruire pentru a dărui. Când ieșim la publicul larg răspândind cunoștințe despre metoda corectării, absorbind dorințele oamenilor în acest mod și încorporându-le în noi, în aceste Kelim putem primi de sus revelația Creatorului, iluminarea Hochma. Acesta este adevăratul rezultat al unei largi diseminări în lume.

Din lecția zilnică de Cabală 26/04/21, „Importanța diseminării

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: