Calculul Spiritual Este Pentru Intregul Unit

Intrebare: Intelepciunea Kabbalah trebuie impartasita celor care nu au inca Punctul din inima?

Raspunsul meu: Am intrat intr-o perioada noua, o etapa de corectie generala. Astazi, calculul spiritual nu este facut pentru noi, ca indivizi. Mai curand, ce este important este gradul in care declansam schimbari generale, transformandu-ne noi insine in mijloace prin care Lumina sa treaca la celelalte suflete. De aceea Baal HaSulam si alti Kabalisti au scris despre necesitatea diseminarii largi. Trebuie sa corectam intregul Kli-Vas (Dorinta) comun. Pentru aceasta, calculul nu este bazat pe un singur individ, ci trebuie sa cuprinda tot corpul.

Inaintea perioadei lui Ari, etapa corectarii generale nu era inca revelata. Totusi, noile legi sunt deja in vigoare in ultima faza. Am descoperit ca noi suntem un singur suflet si acest suflet trebuie sa se vindece singur, pe cand in trecut toti au evoluat individual.

Calculele individuale au luat sfarsit, pregatind calea pentru interesele comune ale Intregului Unit. Profitul individual este in succesul diseminarii largi. Astfel, ascensiunea generala este mult mai importanta decat nevoile individului.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed