„Ce părere aveți de știrile despre vaccinul Pfizer COVID-19 cu o eficiență de peste 90%?” (Quora)

Michael Laitman, On Quora: Ce părere aveți de știrile despre vaccinul Pfizer COVID-19 cu o eficiență de peste 90%?

Anunțul lui Pfizer că vaccinul său împotriva coronavirusului este eficient în 90% din cazuri a dat speranță multor oameni, dar în afară de o injecție cu optimism, nu văd nici un remediu de lungă durată ieșind din acest vaccin.

Impresia mea de la diferiți experți este că un remediu eficient pentru coronavirus va dura încă patru până la cinci ani. Mai mult, conform înțelegerii mele asupra scopului și planului naturii, care provine din peste 40 de ani de studiu al înțelepciunii Cabala, disponibilitatea lumii pentru vindecare depinde de disponibilitatea noastră de a ne conecta pozitiv.

Natura evoluează către stări de conectare din ce în ce mai mari, iar când vom realiza în mod pozitiv conexiunea spre care suntem îndrumați, atunci vom experimenta viața ca fiind perfectă și armonioasă.

Dacă ne aliniem impulsurile pentru a ne conecta armonios cu legile interconectate și interdependente ale naturii, atunci vom experimenta sănătatea în sensul deplin al termenului, adică echilibrul pe scări individuale, sociale, globale și ecologice. Cu toate acestea, dacă nu reușim să luăm în considerare conexiunea noastră pozitivă și lăsăm impulsurile divizive să ne separe, gândindu-ne cu răutate unul la celălalt, atunci virușii vor continua să ne infecteze.

În prezent, de exemplu, majoritatea oamenilor poartă măști din motive de auto-servire, adică, că își protejează propria sănătate procedând astfel. Cu toate acestea, măștile din timpul acestei pandemii sunt un exercițiu deghizat de la natură. De fapt, acestea protejează celelalte persoane din apropierea purtătorilor de mască mult mai mult decât pe purtătorii de mască înșiși. Am fi ,așadar, înțelepți dacă tratăm purtarea măștii ca pe un exercițiu de considerație reciprocă: să purtăm măști pentru a proteja și a avea grijă de alți oameni. În orice caz, chiar și fără nici o considerație față de ceilalți, cu cât mai mult îndurăm pandemia și purtăm măști ori de câte ori întâlnim fizic societatea, cu atât mai mult natura ne obișnuiește să adăugăm asupra noastră, cel puțin inconștient, un strat de sensibilitate față de ceilalți.

În general, totuși, am încredere că vaccinul Pfizer este pozitiv în valul său scurt de speranță și oftatul de ușurare pe care îl aduce multor oameni. Dar, în același timp, nu avem nevoie de experți în sănătate care să ne spună că îmbunătățirea atitudinii noastre față de ceilalți ne va îmbunătăți viața.

Pandemia de coronavirus este modalitatea naturii de a comunica cu noi. Dacă ne închidem în colțurile noastre individuale și nu facem nicio mișcare pentru a ne ridica deasupra pornirilor noastre divizive și pentru a ne conecta armonios unul cu celălalt, atunci ne putem aștepta ca natura să răspundă în consecință.

Prin urmare, ar fi înțelept să ne gândim la ceea ce vrea natura în cele din urmă de la noi și la modul în care ne putem îmbunătăți atitudinile unii față de ceilalți. Infuzând societății umane un spirit pozitiv de unitate deasupra diviziunii și polarizării care ne mănâncă din interior, vom vedea sfârșitul pandemiei și un nou început în care vom descoperi cum să trăim cu adevărat sănătos, fericiți, încrezători , în siguranță și armonios, în echilibru cu natura.

Am discutat acest subiect și am răspuns la întrebări despre acesta în cadrul Q&A cu scriitori. Urmăriți videoclipul aici.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed