„Crede cineva în reîncarnare?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora:Crede cineva în reîncarnare?“

Când discutăm despre reîncarnare, trebuie să înțelegem că organismele noastre sunt organisme care trăiesc și mor ca animalele.

Se nasc, suportă perioade de creștere, maturizare, moarte, descompunere și apoi se retrag din nou la elementele lor de bază.

Pe parcursul acestui proces animalic și de moarte, calitățile noastre interne rămân neatinse.

Aceste calități interne sunt sufletul.

Sufletul poate fi gândit ca un câmp în care suntem toți conectați într-o singură gândire și intenție.

Calitățile sufletului sunt omniprezente în afara priveliștilor, sunetelor, mirosurilor, atingerilor și gusturilor care alcătuiesc percepția noastră actuală.

Reîncarnarea este procesul apariției sufletului în corpuri noi din nou.

Este un proces pe care Cabaliștii l-au observat și testat de peste 5.000 de ani.

Cabaliștii conturează procesul reîncarnărilor din textele lor care descriu structura și procesele realității.

Ceea ce adaugă Cabala, însă, nu este doar descrieri despre reîncarnări și modul în care funcționează în natură, ci mai semnificativ, Cabala oferă o metodă prin care orice persoană se poate ridica deasupra percepției corporale a lumii – ceea ce percepem și procesăm prin cele cinci simțuri. de vedere, sunet, miros, atingere și gust – și poate intra în percepția și senzația sufletului etern.

Iar aspectul cel mai semnificativ în legătură cu această metodă este că aceasta se realizează în timp ce persoana este în viață în corpul său actual.

Cu alte cuvinte, Cabala explică modul în care reîncarnarea funcționează nu dintr-o perspectivă teoretică, ci din practica oricui dorește să-și implementeze metodologia.

În viață în corpurile noastre actuale, putem învăța cum să ne ridicăm deasupra lor – în percepția și senzația noastră – pentru a descoperi sufletul.

Cabala este o metodă practică care permite oricăruia dintre studenții săi să descopere o astfel de realitate.

Cei care progresează în realizarea sufletului lor folosind metoda Cabalei obțin cunoștințe despre reîncarnările lor, nu doar teoretic, ci ca experiență practică a unei călătorii interioare către o realitate din ce în ce mai expansivă.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: