Comunicarea non-verbală

Întrebare: Unul dintre tipurile de transfer de informații este comunicarea non-verbală: gesturi, expresii faciale, posturi, aspect exterior și așa mai departe.

Cât de multă atenție ar trebui acordată dezvoltării acestor abilități și cum exprimă acestea conexiunea dintre oameni?

Răspuns: Noi, cei care suntem implicați în știința Cabalei, în general, nu acordăm atenție acestor tehnici de comunicare, deoarece nu vedem posibilitatea de a transmite prin ele informații despre nivelul superior, mai înalt decât psihologia și psihicul uman, cogniție și percepție. În știința Cabalei, ne ocupăm doar de posibilitatea pregătirii unei persoane pentru percepția spirituală.

Iar percepția spirituală poate fi transferată unei persoane doar învățându-l anumite abilități prin care va începe să perceapă influențele spirituale, și cu ajutorul anumitor practici spirituale (dar nu externe, nu fizice) se va adapta lumii spirituale.

Observație: Cu toate acestea, percepem partea principală a informației prin văz și doar aproximativ 7% prin cuvinte. De ce credeți că, comunicarea non-verbală nu transmite informații? Se spune că succesul vorbirii în public, indiferent dacă vei fi auzit sau nu, este determinat de postura și gesturile tale.

Comentariul meu: Da, dar nu vorbim despre mase. Spunem că există un număr limitat de oameni care doresc cu adevărat să primească informații spirituale de la noi și înțeleg că este imposibil să le transmitem în modurile în care o facem în lumea noastră.

Prin urmare, îi pregătim astfel încât ei înșiși să poată percepe informații spirituale din lumea superioară.

Întrebare: Aceasta se referă la studenții care se dezvoltă spiritual. Sunt importante abilitățile non-verbale pentru persoanele care urmează un curs de educație integrală și care vor doar să se unească pentru a trăi mai bine?

Răspuns: Da, sunt. Dar nu mă ocup de acest lucru deoarece profesia, cunoștințele și experiența mea au ca scop transmiterea impresiilor lumii superioare către oameni prin tot felul de sunete și uneori imagini grafice, astfel încât să se adapteze la ea și să înceapă să o simtă.

Din „Abilități de comunicare” de pe Kab.TV, 30.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed