Lumea interioară a omului și dezvoltarea

Întrebare: Se crede că lumea interioară a unei persoane include gândurile și experiențele sale, precum și diverse sentimente și emoții. Acestea fac din fiecare persoană un individ și îi definesc caracterul. Ce include lumea noastră interioară din punctul tău de vedere?

Răspuns: Tot ceea ce își are originea în interiorul unei persoane. Odată ce devine o parte a lumii din jurul său sau are o legătură cu o sursă superioară, tot ceea ce absoarbe și generalizează în sine este lumea sa interioară.

Întrebare: Dezvoltarea sentimentelor este un proces conștient. Ce ar trebui să facem cu emoțiile care apar inconștient, ca reacții atunci când interacționăm cu alte persoane? Pot fi gestionate?

Răspuns: Cred că cel mai important lucru este să rămânem la societatea potrivită care studiază lumea noastră interioară și dezvoltarea ei și să avansăm odată cu aceasta. În caz contrar, o persoană nu are nicio bază pentru a merge mai departe.

Întrebare: Crezi că există o tehnică prin care o persoană își poate controla propriile calități și sentimente și se poate schimba singură?

Răspuns: Nu. În nici un caz! O persoană nu se poate dezvolta corect pe cont propriu.

Din ” KabTV „Abilități de comunicare din 07.08.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: