“Ȋnapoi, la zilele unui singur şi unic adevăr” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinȊnapoi, la zilele unui singur şi unic adevăr

[Un delegat  la al 17-lea Congres Bolșevic al Partidului Comunist al Uniunii, care ținea un ziar Pravda, în 1934.]

Am crescut în Rusia Sovietică sub regimul comunist al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (URSS). În acele vremuri, totul era simplu: exista un singur adevăr, care ieșea dintr-un singur partid și puteai citi despre acesta în singurul ziar care se găsea, numit în mod potrivit Pravda [Adevărul]. Nu existau alte puncte de vedere care să fie auzite sau văzute, iar întreaga națiune era crescută și educată în conformitate cu acel unic Pravda (adevăr) existent.

Pe cealaltă parte a lumii era marele adversar al adevărului: America! America avea tot felul de idei, cum ar fi mai multe partide și credința că fiecare are dreptul la propria opinie, chiar dacă aceasta contrazicea Pravda (adevărul). Ei erau dușmanul!

Problema cu URSS a fost că oamenii au insistat să aibă idei diferite. Unii erau comuniști devotați, iar alții nu. Unii chiar au susținut capitalismul, genul care a fost implementat de cealaltă parte a lumii. Desigur, nu puteam vorbi despre asta, dar oamenii credeau încă. În cele din urmă, totul s-a răsuflat și a răsuflat și a răsuflat, până a explodat.

Pot să înțeleg liderii Rusiei Sovietice; nu acționau decât în ​​mod natural. Toată lumea vrea să conducă și, atunci când cineva are șansa de a conduce și de a elimina concurența pe parcurs, este de la sine înțeles că el sau ea o vor încerca.

Cu toate acestea, lumea nu constă doar dintr-o parte, ci din două (cu multe între ele). Noi, oamenii de la mijloc, trebuie să aducem împăcare între cele două extreme și să le folosim în beneficiul nostru, în beneficiul tuturor!

Ne gândim la noi înșine ca ființe separate, că doar punctul nostru de vedere contează și o opinie opusă este greșită în mod implicit. Uităm că, dacă nu ar fi această altă opinie, a noastră nu ar exista, de asemenea. În loc să ne dăm seama că numai funcționarea comună a tuturor punctelor de vedere din societate creează o societate completă și, în loc să ne alăturăm tot mai multor contradicții sub umbrela uniunii noastre, ne risipim viața încercând să distrugem acele suflete păcătoase al căror păcat este că văd lucrurile diferit de noi. Drept urmare, nu există unitate și nu există deloc societate și chiar și punctul nostru de vedere nu mai contează. Dacă nu mă crezi, du-te și caută în Rusia, vezi dacă găsești acolo comunism sau capitalism. În lipsa unuia, îl pierzi și pe celălalt.

America de astăzi se grăbește spre trecutul Rusiei. Marea presă tehnologică a decis a cui voce ar trebui să fie auzită și vor vedea că numai această voce este auzită, această voce este singura care este Pravda(adevărul). Restul sunt, ei bine, știri false. Pentru a proteja Pravda(adevărul), tot ceea ce îl contrazice trebuie scos și anulat: postări, canale, oameni.

Imaginați-vă inima hotărând că creierul dvs. răspândește informații false în restul corpului și, prin urmare, ar trebui să fie redus la tăcere astfel încât inima opreşte fluxul de sânge către creier. Vă dați seama ce ar însemna asta? Așa fac giganții mass-media societății și se va termina exact la fel cum ar fi dacă inima ta ar opri fluxul de sânge către creierul tău.

Singura soluție pentru dezastrul care se desfășoară în America este să realizăm că unitatea este mai importantă decât orice viziune anume. Și de unde știi cu cine să te unesti? Uneste-te tocmai cu cel care nu este de acord cu tine. Și cum să vă uniți? Verificați dacă persoana cu care vă confruntați nu este de acord cu dvs. cu privire la nimic, verificați dacă înțelege că nimeni nu are merite pe cont propriu și apoi ieșiți împreună la o bere pentru a celebra dezacordul dvs.; atât este de simplu!

Din nou, nu trebuie să fiți de acord; trebuie să vă apreciați că ați reușit să transcendeți neînțelegerile. Aceasta este ceea ce te face să fii uman, om și nu faptul că pledezi pentru o noțiune fabricată despre societatea umană, pe care cineva a plantat-o ​​în mintea ta.

În cele din urmă, dacă există un singur adevăr, acesta este adevărul diversității noastre inexorabile. Să o sărbătorim, deoarece aceasta ne dă viață.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed