45 de minute de garantare reciprocă

Întrebare: Specificul muncii mele implică interacțiunea constantă cu multă lume. Cum pot să evit conflictele și să cresc cooperarea? Până la urmă, suntem așa de diferiți…

Răspuns: Cineva trebuie să expună o înțelepciune specială. Sunt societăți închise în care oamenii trebuie inițial să fie singuri cu ceilalți.

Sunt exerciții speciale și tehnici foarte grele. De exemplu, oamenii execută misiuni spațiele de șase luni, sau sunt îmbarcați pentru o lungă perioadă pe un submarin.

Sigur că, la fiecare loc de muncă, sunt oameni cu care noi colaborăm ușor, noi îi înțelegem și ei ne înțeleg. Cum să stabilești relația corectă este ceva ce omenirea încă încearcă să învețe.

Întrebare: Care este criteriul pentru o colaborare de succes? Cum ar trebui să se manifeste smilitudinea dintre oameni?

Răspuns: Ei trebuie să fie asemenea unul altuia. Se întâmplă peste tot, de la gustul comun pentru mâncare, muzică, sport și terminând cu obiceiurile. Eu vorbesc de oameni obișnuiți și nu de aceia care se depășesc în mod deliberat în ceva.

Întrebare: Cum putem să ne îmbogățim în interior folosind caracteristicile noastre distinctive, viziunile noastre diferite?

Răspuns: Există o singură soluție prin care tu să te conectezi totdeauna cu oameni diferiți, distanți, divergenți, când fiecare din ei este el însuși o lume întreagă. Asta nu înseamnă însă să sapi în interiorul fiecăruia din ei.

În fiecare zi ei vor trebui să discute anumite subiecte în cercurile lor. De exemplu, ar trebui să o facă pentru o oră sau 45 de minute cel puțin. Astfel ei pot să se angajeze reciproc unul față de celălalt.

Întrebare: Să presupunem că suntem într-un grup de lucru și trebuie ca împreună să producem ceva. Fiecare are opinia sa, calitățile lui, unul vede întregul proces diferit și luptă ca să-și impună punctul de vedere asupra celorlalți. Cum poate un astfel de tip de interconectare să ne ajute să fructificăm munca noastră de cooperare și să obținem cel mai bun rezultat?

Răspuns: Dacă această „amestecare”, interconectare, va avea loc după principiile educației integrale, în care membrii grupului de lucru construiesc o anumită platformă peste fiecare din ei, deasupra tuturor, numită garantare mutuală, întrepătrundere reciprocă, pe scurt, aceasta este o unire corectă.

Deși fiecare din ei vin de fapt din medii diferite: casa părintească, grădinița, școala, culturi și mentalități diferite, în acest punct ei par să se ridice peste toate diferențele dintre ei, ca și cum s-ar îndrepta cu toții către o nouă „mamă”, mama generală a tuturor, numită „Divinitate”.

Desigur, trebuie să începi cu regulile seminarului. Nu trebuie să se întrerupă unii pe alții, să se dezaprobe și să argumenteze. Această formă de comunicare este încă puțin cunoscută omenirii, dar treb uie să fie învățată.

Din KabTv „O viață nouă” 7/11/2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: