Alegerea Prințesei Japoneze

294.2Întrebare: Este agitație în Japonia. Prințesa Mako a Japoniei s-a căsătorit cu un bărbat normal pe care l-a cunoscut la universitate. Căsătoria cu el o privează pe prințesă de statutul de membru al familiei imperiale. Potrivit tradiției japoneze, femeile sunt private de acest statut, dar bărbații nu.

Prințesa Mako este primul membru al familiei imperiale care renunță la ceremonia tradițională a nunții imperiale și la zestre de aproape un milion și jumătate de dolari. Cuplul este pe cale să se mute la New York, unde soțul lucrează ca avocat.

Părerile erau împărțite. Unii spun că acest lucru nu se poate face; încalcă toate tradițiile; este teribil. Alții spun: „Dacă e dragoste?”

De partea cui ești?

Răspuns: Sunt de partea prințesei. Renunți la viața ta fericită de dragul unei etichete fantomatice japoneze? Cred că s-au testat unul pe altul. La urma urmei, el este avocat, iar ea este o prințesă. Aceștia sunt oameni extraordinari care înțeleg ce fac. Și sunt, de asemenea, o mulțime de politicieni, consilieri și toți ceilalți din jurul lor. Deci, cred că alegerea a fost corectă.

Întrebare: În principiu, ești pentru dragoste – pentru aceste sentimente?

Răspuns: Eu cred în dragoste.

Întrebare: Nu crezi că va regreta după ceva timp?

Răspuns: Astăzi nu cred. Astăzi nu există astfel de margini sau distanțe sau ceva de genul ăsta.Ei o vor accepta, ea îi va vizita și ei o vor vizita. La urma urmei, ce înseamnă prințesă?

De la KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 10/28/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: