Ar fi putut Einstein să dezvolte o teorie unificată a câmpului?

219.01Comentariu: Se știe că Einstein a dezvoltat teoria câmpului unificat și ulterior a ars-o pentru că se temea că aceste cunoștințe vor fi folosite de cei nedemni.

Răspunsul meu: Am încercat să explorez un pic acest lucru și chiar am fost la Berna din acest motiv. Nu cred că Einstein a avut capacitatea de a dezvolta această teorie pentru că singura modalitate posibilă de a ajunge la o concluzie serioasă despre existența unui câmp unificat și de a-l descrie este de sus.

De sus înseamnă prin studiul Cabalei. Altfel este imposibil pentru că există un număr mare de astfel de probleme care nu pot fi descrise în lumea noastră. Este la fel ca în fizica cuantică. Dintr-o dată întâlnim informații în teoriile corpusculare și ondulatorii că același corp poate fi în două locuri în același timp.

Adică aici vedem fenomene limită. Știința va dezvălui în viitor multe lucruri cu care nu va putea lucra. La urma urmei, pentru a vedea corect aceste fenomene, o persoană trebuie să se ridice la nivelul lor, adică deasupra timpului, mișcării, vitezei și spațiului. Acest lucru este posibil doar atunci când cineva dobândește forțe spirituale. Pentru aceasta omul are nevoie de înțelepciunea Cabalei.

Prin urmare, în ciuda faptului că Einstein a încercat să dezvolte o teorie unificată a câmpului, iar acum mulți oameni de știință încearcă, ei vor putea realiza acest lucru numai după ce vor veni la noi pentru a studia. Sunt sigur de asta. Cred că aceasta este următoarea etapă.

Comentariu: Unii oameni spun că dacă unei persoane i s-ar oferi cunoștințele despre care vorbește Cabala, mulți ar putea să le folosească pentru a face rău.

Răspunsul meu: Nu! Nu! Fenomenele pe care le-ar fi relevat nu există la nivel material. Nu le poți atașa niciun instrument, nu poți face nimic cu ele în niciun fel, pentru că le treci doar prin tine, în interiorul sufletului tău, în interiorul calităților tale.

Ce înseamnă suflet? Acestea sunt calitățile mele care sunt deasupra timpului, locului și mișcării.

De la KabTV “Prim-Plan, Dincolo de Ultima Linie” 5/3/10

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: