Atras de centrul grupului

Întrebare: Când ne angajăm în diseminare pentru public, întâlnim situaţii în care nevoile locale depăşesc, cu mult, capacitatea noastră de a le satisface. Descoperim o presiune isterică. Cum putem să-i facem faţă?

Răspuns: Lucrul principal este că aveţi o dorinţă sfâşietoare pentru a ajuta pe alţii. Ar trebui să ajungem la intensitatea şi precizia care vă vor furniza discernăminte mai recente, mai ridicate şi veţi începe să înţelegeţi ce este MAN, cererea corectării, care este o clarificare internă.

Precursor la acest lucru este că doriţi să fiţi încorporaţi în centrul grupului, deoarece este singurul loc în care puteţi să umpleţi şi să ridicaţi cererea voastră. Aceasta este numai dacă descoperiţi sursa Luminii în centrul grupului, sursa puterii de conectare şi unitate. Puteţi să vedeţi şi să înţelegeţi că sunteţi, deja, aproape de MAN, în funcţie de atracţia spre centrul grupului. Este acolo unde descoperiţi că puteţi să îndepliniţi asta.

Întrebare: Prietenii mei şi cu mine simţim deja asta…

Răspuns: Este grozav. Ei îţi vor deveni, brusc, dragi. La început, nu-ţi făceai griji pentru ei şi sfaturile cabaliştilor îţi păreau cuvinte seci în cărţi şi acum, eşti atras de ei, datorită necesităţii interioare pe care ai primit-o de la alţii, de la public.

Prietenii sunt acum importanţi deoarece, fără ei, nu vei fi în măsură să te împlineşti. Nu vei fi în măsură să găseşti sufletul tău, rezultatul muncii tale, dacă nu legi totul împreună, astfel că lipsurile publicului vor trece prin tine, spre centrul grupului şi spre Creator.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala, 15.10.2013, Scrierile lui Rabash, „Referitor la iubirea pentru prieteni”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: