Aveti Grija De Sanatatea Voastra Fizica

Intrebare: Stiu ca acordati atentie rutinei zilnice in grup si modului in care elevii au grija de sanatarea lor fizica.

Raspuns: Asa este. Daca oamenii din grup ar fi eliberati de munca inutila care doar polueaza mediul si ar putea petrece intre doua si trei ore pe zi lucrand in beneficiul societatii integrale, ei ar avea timp si ar participa cu siguranta la activitati sportive si ar face exercitii fizice.

O parte a activitatilor fizice ar avea loc in aer liber: in natura, pe plaja, la picnicuri, si alte activitati care in anumite conditii pot dura cateva zile. Noi deja facem aceste lucruri. Nu neglijam importanta dezvoltarii fizice.

In grupul nostru avem maseuri, chiropracticieni, dansatori minunati.Noi vedem ca grupul are propria sa viata, si prietenii se ajuta pentru a-si rezolva problemele de sanatate. Noi acordam o mare atentie acestui lucru, si eu consider ca este o parte inseparabila a cestui proces integral.

In afara pauzelor de masa si a altor evenimente, noi alocam exercitilor fizice.cel putin treizeci de minute pe zi, de trei ori pe zi (daca nu mai mult). In fiecare moment cineva poate lua o cafea, sau daca doreste poate fuma o tigara. Nimeni nu este ingradit in vreun fel. Insa, exercitiile fizice, mersul rapid, masajul, etc sunt absolut necesare.

Din  “Discutii despre Educatia Intergrala” #11, 12/16/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed