Când vor avea loc Jocurile Olimpice?

La Ştiri (BBC News):

„Jocurile Olimpice de la Tokyo amânate, vor continua anul viitor „cu sau fără Covid”, spune vicepreședintele Comitetului Olimpic Internațional.

„John Coates a confirmat … că Jocurile Olimpice vor începe pe 23 iulie anul viitor, numindu-le „Jocurile care au învins Covid-ul”.

„Inițial au fost programate să înceapă în iulie 2020, dar au fost amânate din cauza temerilor aduse de Covid-19 …

„‘Acum, mai mult ca oricând, acestea vor fi Jocurile care au învins Covid, lumina de la capătul tunelului.’”

Întrebare: Ce părere aveți despre afirmațiile sale?

Răspuns: Ce ar fi putut să spună? El trebuie să le arate tuturor că ei inspiră și se îndreaptă spre această cauză, construiesc, și așa mai departe. Că merg mai departe!

Întrebare: Asta înseamnă că ei nu văd raţiunea virusului?

Răspuns: Nici măcar nu simt cât de slabi sunt.

Comentariu: Ei simt că sunt puternici.

Răspunsul meu: Vor sta și vor plânge ca niște copii mici care își caută mama.

Întrebare: Aici ne conduce COVID-19?

Răspuns: Da, și mult mai mult.

Întrebare: Aşa încât să ne simțim cu toții ca niște cârpe?

Răspuns: Da, cum altfel? Abia atunci vom începe să ascultăm.

Comentariu: Dar ceea ce vedem este reacția opusă peste tot: Vom învinge virusul; vom găsi un vaccin …

Răspunsul meu: Uită-te la modul în care crești copiii. Îi aduci într-o stare în care ei înțeleg că au nevoie de tine! Apoi le spui ce să facă și, fără o alegere, te ascultă. Un copil plânge, dar totuși face ceea ce trebuie făcut, pentru că înțelege că nu are altă opțiune. Pe asta este construită generația egoismului.

Întrebare: Asta înseamnă că trăim constant într-o stare în care Creatorul este deasupra noastră și noi suntem în interiorul Lui și El ne conduce dintr-un loc în altul?

Răspuns: Da.

Întrebare: Așa am trăit de-a lungul istoriei și așa continuăm să trăim acum. Deci, vor avea loc Jocurile Olimpice sau nu, ce crezi?

Răspuns: Dacă ne comportăm bine, ele vor avea loc, iar dacă ne purtăm greșit, nu.

Întrebare: Ce cerere ați scrie către Forţa superioară  în numele Comitetului Olimpic Internațional? Ne-am dori foarte mult ca jocurile să aibă loc, ce ar trebui să scriem?

Răspuns: Aș scrie: „Atinge fanii, astfel încât să înțeleagă că trebuie să devină mai înțelepți, pentru a înțelege condițiile în care pot avea loc jocurile”.

Adevăratele Jocuri Olimpice sunt atunci când cel puțin în timpul jocurilor încetăm ura reciprocă și respingerea pe care o simțim unul față de celălalt.

Întrebare: Și trebuie să simțim acest lucru înainte de a începe jocurile?

Răspuns: Da, să ne pregătim pentru acest lucru în anul care vine.

Întrebare: Deci aceasta va fi pregătirea pentru Jocurile Olimpice?

Răspuns: Da.

Întrebare: Vă puteți imagina că C.O.I. va scrie o astfel de cerere către Creator?

Răspuns: Ar trebui să înceapă prin oprirea tuturor operațiunilor militare din întreaga lume, în acest timp.

Comentariu: Acesta ar putea fi un frumos apel pentru umanitate.

Răspunsul meu: Știm că adevăratele Jocuri Olimpice vor avea loc numai atunci când omenirea va dori să pună capăt, cel puțin pentru o vreme, tuturor războaielor, conflictelor și luptelor, și va dori să participe la lupta corectă, nu cu tot felul de viruși și stimulente interzise, ci exprimându-și grija direct, deschis, rațional și onest.

Ar putea fi uimitor! Dar, pentru a face acest lucru, trebuie să ne schimbăm total atitudinea față de jocuri, față de lume, față de război, față de toate.

Ce fel de jocuri ar putea exista astăzi fără stimulente? Cine ar concura astăzi fără astfel de droguri? Astăzi, laboratoare întregi și instituții funcționează pentru a oferi unui atlet o pastilă care, pe de o parte, nu va putea fi depistată și, pe de altă parte, îl va ajuta să progreseze, chiar dacă ulterior poate, ca urmare, muri. Acestea sunt jocuri? Asta este dezgustător.

Întrebare: Deci, acesta este motivul pentru care nu avem voie să ne apropiem de jocuri, deoarece acestea nu mai sunt jocuri și nu mai sunt Jocuri Olimpice?

Răspuns: Da, și chiar declarația lui John Coates, că „va continua anul viitor ‘cu sau fără Covid’… acestea vor fi „Jocurile care au învins Covid”! cum poate fi asta? Cu cine ai de-a face!? Nici măcar nu ești conștient de măreția jocurilor în sine, nu de jocurile care ar trebui să fie, nici de faptul că sunt de fapt deasupra naturii umane.

Jocurile Olimpice ne-au fost date pentru a ridica omul peste înclinația sa competitivă, astfel încât să câștige de fapt. prietenia și atitudinea corectă unul față de celălalt. Aici, însă, totul este construit pe ideea opusă. Vedeți ura invocată între toate națiunile înainte de jocuri. Este un lucru bun că aceste jocuri nu au loc.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 9/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: