Care este diferența dintre lacrimile feminine și cele masculine?

624.04Comentariu: Se spune că omul produce aproximativ 60 de litri de lacrimi în timpul vieții.

Răspunsul meu: Dar nu mai sunt lacrimi de mâhnire sau bucurie, care sunt rezultatul unor experiențe, ci lacrimi necesare pentru spălarea ochilor.

Întrebare: Da, probabil că toate datele au fost amestecate în timpul cercetării. Interesant este că oamenii pot plânge de la naștere până la moarte de zeci de mii de ori, inclusiv plânsul din copilărie și din toate stările noastre ulterioare.

Oamenii de știință germani au estimat că femeile pot plânge de la 60 la 70 de ori pe an, în timp ce bărbații o fac de zece ori mai puțin. Ei au stabilit că bărbații plâng în medie 2 până la 4 minute, iar plânsul femeilor poate dura mult mai mult.

Care este diferența spirituală dintre lacrimile feminine și cele masculine?

Răspuns: Nu pot spune că există o diferență în lumea spirituală, deoarece o femeie și un bărbat sunt structuri ușor diferite acolo faţă de ​​lumea corporală.

În lumea noastră este clar de ce lacrimile femeilor și bărbaților sunt atât de diferite. O femeie experimentează totul mai mult din punct de vedere emoțional în exterior, iar un bărbat experimentează totul mai emoțional în interior. Prin urmare, lacrimile femeilor, bărbaților și copiilor diferă în niveluri – de pragul experienței. Toate se manifestă în moduri diferite: mai des, mai rar, mai profund, sub diferite forme.

Cu toate acestea, în lumea spirituală, nu există nicio diferență între lacrimile masculine și feminine. Adică manifestarea externă are o anumită formă, dar nu există deloc diferență interioară. Nu există nicio diferență între un bărbat spiritual și o femeie spirituală în revărsarea lacrimilor.

KabTV “Stări Spirituale” 06.11.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: