“Care este importanța oamenilor pentru Pământ?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: “Care este importanța oamenilor pentru Pământ

Importanța oamenilor pentru Pământ este să realizăm cu adevărat ce înseamnă să devii om și să ne împlinim rolul aici făcând acest lucru.

A deveni uman înseamnă a ne ajusta atitudinea față de oameni și natură la toate nivelurile ei – mineral, vegetal, animal și vorbitor – astfel încât atitudinea noastră să se alinieze cu atitudinea altruistă care provine din natură.

Cu alte cuvinte, avem nevoie de iubire. Prin creșterea iubirii în relațiile noastre, putem opri răspândirea urii. Nereușind să adăugăm iubire în relațiile dintre noi, lăsăm ura să abunde și astfel constatăm că devenim din ce în ce mai dezechilibrati între noi și cu natura.

Planeta Pământ simte atitudinea umană, indiferent dacă simțim sau nu iubire, ură sau orice altceva. Trăim pe un organism viu, care acum suferă.

Pentru a alina suferința Pământului și pentru a face Pământul fericit, trebuie doar să ne dorim să creăm o viață pozitivă, reciprocă și echilibrată, să devenim sursa acestui nou echilibru și apoi să aducem echilibru planetei, atmosferei sale și la orice altceva din natură.

Când vom atinge echilibrul între noi și cu natura, vom experimenta o viață complet nouă, abundentă și perfectă.

Bazat pe videoclipul „ Este timpul să ne reevaluăm relația cu natura” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed