“Ce înseamnă să fii prietenos cu mediul?” (Quora)

Dr. Michael Laitman“Ce înseamnă să fii prietenos cu mediul?” (Quora)

Postat pe 26 martie 2021 la 9:53 am

Michael Laitman, pe Quora: “Ce înseamnă să fii prietenos cu mediul?

Ce înseamnă să fii prietenos cu mediul? Înseamnă protejarea stratului de ozon, să nu poluezi și / sau înlocuirea combustibililor fosili cu energii regenerabile, sau ne lipsește ceva în astfel de acţiuni?

Trebuie să ne preocupăm de natură la toate nivelurile, de la mineral, prin vegetal, animal și, bineînțeles, până la uman. Este interzis să dăunăm oricărui nivel, în special celui uman.

Cum afectează natura atitudinea noastră unul față de celălalt? Dacă am acorda prioritate conexiunii umane pozitive, atunci ne-am raporta pozitiv la celelalte niveluri ale naturii. Vom vedea, de asemenea, modul  pozitiv în care natura reacționează față de noi

Conform înțelepciunii Cabalei, ura din rândul oamenilor are efecte negative în întreaga natură. Este cauza fenomenelor negative din natură față de noi. Natura ne comunică în mod constant și, cu cât ne trezim mai repede către mesajul ei, cu atât mai repede vom vedea cum în primul rând este nevoie să ne raportăm pozitiv unul faţă de celălalt. Chiar și cea mai mică mișcare în acea direcție ar avea un impact pozitiv asupra naturii și am fi martorii unei reacții armonioase din partea naturii, care se întoarce către noi.

Scris / editat de studenții cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de Tim Marshall pe Unsplash.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: