Cheia succesului este participarea tuturor

Intrebare: Sute si mii de copii americani sunt practic lasati singuri, iar multimea de servicii sociale care se presupune ca ar trebui sa aiba grija de ei au esuat complet. Exista carti referitoare la aceasta problema pe care am putea sa le oferim?

Raspuns: Pana acum nu exista, dar se lucreaza la ele. Sper ca in trei pana la sase luni sa incepi sa primesti o serie de carti care contin metode de crestere a copiilor de diferite varste: cum sa formam grupuri, sa conducem discutii, sa le influentam dezvoltarea si sa construim o conectare intre ei.

Dar in afara de asta nu trebuie sa astepti materialele noastre, ar trebui sa ni te alturi si impreuna cu noi sa participi la procesul scrierii acestor carti! O persoana care nu se implica in diseminarea intelepciunii nu are nici o sansa sa avanseze spiritual. Cum poate cineva sa primesca Lumina cand nu exista nici o dorinta de a o transmite si celorlalti?

Ia Centrul de studiu din Statele Unite ca exemplu, participa la diseminare sau nu vom reusi, continuand sa ne dezvoltam foarte incet. Avem nevoie de forta, multa forta! Avem nevoie cu adevarat de ajutorul tau!
Din  Lectia 6 Conventia WE! 4/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: