Cine va castiga alegerile, Trump sau Hillary ?

Comentariu: Candidatul la presedintie Donald Trump a declarat ca va recunoaste Ierusalemul ca fiind capitala Isarelului si, daca va fi ales, este pregatit sa mute ambasada SUA la Ierusalem. Pe de alta parte, candidatul democrat Bernie Sanders, care este evreu, doreste sa promoveze legea “sfarsitul ocupatiei ilegale si a stabilimentelor ilegale din Iudea si Samaria”.

Raspuns: Nu sunt antisemiti mai mari ca evreii in sine.

Intrebare: Se bazeaza Trump pe suportul evreilor ?

Raspuns: Daca toate cercurile conservatoare care au facut America sa fie America din trecut si evreii care au detinut pozitii inalte si influente il sustin pe Trump, va castiga in mod clar alegerile si vor fi capabili sa restaureze o parte a maretiei trecutului American. Altfel, va fi sfarsitul ei.

Intrebare: Crezi ca Trump simte asta ?

Raspuns: Nu este singurul care simte asta. Acum, cu apropierea alegerilor, totul este accelerat, este revelat si reinoit si poate lovi atat de puternic, incat Trump sa fie ales.

Comentariu: Uimitor, este de necrezut.

Raspuns: Este intr-adevar de necrezut. Chiar si americanii cu care am discutat sunt speriati sa-l voteze. Este un om foarte determinat. Nu am nici un dubiu ca Trump este mai bun pentru Israel decat doamna Clinton, care in starea sa curenta este mai rea decat Obama. Va continua politica lui Obama la maxim, fara rusine si fara sa se ascunda ! Este crestina, alba, iar fiica sa este casatorita cu un evreu si astfel considera ca poate vorbi impotriva Israelului. Prin urmare, daca este posibil nu ar trebui sa fie aleasa. Nu cred ca prin faptul ca Sanders i se alatura este in favoarea ei. Este atat de mult pe latura stanga a hartii, iar politica ei este atat de diferita de cea a lui Trump, ca atunci cand Clinton se pune in fata alegatorilor cu ideologia lui Sanders va parea doar intr-o parte, dar fiecare isi joaca electoratul.

Este bine pentru evrei ? Pot spune ca in ambele cazuri va fi rau pentru evrei daca ei sunt rai si bine pentru ei daca ei sunt buni. Singura diferenta este ca va fi mult mai greu cu Hillary se intram in sistemul de conducere a lumii in modul corect, in timp ce cu Trump ar fi mult mai usor. Trebuie sa realizam ca, eventual, totul depinde de evrei. Ce trebuie sa facem ca sa putem influenta conducerea superioara a lumii intr-o cale pozitiva si buna ? De fapt, evreii aleg presedintele SUA, atat fizic, cat si spiritual si nu milioanele de oameni. Ei nu fac nimic in lumea aceasta.

Conform Intelepciunii Cabalei masele natiunilor lumii depind de cateva milioane de oameni, care aspira spre scopul creatiei. Sunt singurii care au relativ liberul arbitru, fiecare la nivelul sau si doar ei vor determina cum va evolua lumea. De fapt, ei sunt cei care pot scutura scara, astfel incat lumea sa avanseze pe calea cea buna.

Comentariu: Totusi, lumea care aude aceste declaratii aservite poate gandi : “ Ce inseamna mandria aceasta ?”

Raspuns: Aceasta nu este mandrie ! Masele insasi acuza Isarelul de controlul lumii, ca au preluat totul si ca sunt foarte cosmopoliti ! Controleaza lumea prin bancile lor si prin parghiile lor !

Eu, pe de alta parte, spun ca asta este mult mai mult, uita-te unde ne aflam ! Nu traim in banci sau in comunitati secrete, in camerele lojelor Masonice sau in alte locuri ! Toate aste sunt un nonsens. Ne situam mult mai sus. Sa speram ca influenta noastra la nivelul conducerii superioare isi va face treaba si lumea va simti cum se intoarce catre bine. Aceasta este singura cale pe care o avem, sa schimbam motoda conducerii si sa influnetam astfel lumea. Mai mult chiar, oricine doreste ni se poate alatura sa influenteze sistemul conducerii superioare. Si nici Hillary sau Trump, nimeni alticineva, doar noi ! Cine suntem noi ? Doar cei care numai isi doresc !

Din emisiunea de pe Kab TV “Stiri cu Michael Laitman” 03.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: