Criticismul femeilor

Întrebare: Dacă o femeie poseda o minte puternica şi ascuţita, critica şi vede că există un anumit dezechilibru în grupul bărbaţilor, poate ea sa le spuna despre aceasta?

Răspuns: Niciodata. Dar ea il poate descrie şi evalua. Apropo, evaluările ei pot fi foarte serioase, mult mai serioase decât cele ale bărbaţilor.

Femeile vad aceste lucruri din afara- le văd în mod corect. Nu este nimic ce pot face cu ele însele, dar au o mare capacitate de a vedea tot ce se întâmplă cu barbatii. Iar această capacitate poate fi utilizata, nu de grupul de bărbaţi, ci de educatori.

Barbatii nu ar trebui niciodata să ştie despre asta sau sa simta. Ei ar trebui să simta doar o influenţă pozitivă, o stare de anticipare a actului lor eroic, ascensiunea mai presus de ei insisi.

Întrebare: Atunci cu cine ar trebui să-si împărtăşească femeile critica, cu prietenele lor?

Raspuns: Femeile ar trebui să aibă o dorinţă interioară pentru ca lucrurile sa se schimbe între barbati. Ele o pot de asemenea face prin discuţii între ele, dar acestea ar trebui să fie discutii pozitive, ca între „mai multe bone care au un singur copil.”

Dintr-o „Discutie despre educaţia integrală” # 10, 16/12/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: