Cum Ii Putem Identifica Pe „Carieristi”?

Intrebare: Eu privesc sistemul educatiei integrale ca pe un grup virtual si fizic, care exista in lume. Este o imensa masa de oameni. Printre acestia pot fi oameni in care punctul din inima a fost trezit. Trebuie sa cream mecanisme de „construire a carierei” pentru acestia, adica tranzitia catre grupuri care studiaza mai intens?

Raspuns: Ei se vor face cunoscuti si vor dori asta. Vor veni ei insisi la instructori, isi vor oferi ajutorul, si isi vor exprima dorinta de a participa la acest proces. Apoi, evident ca ei se vor alatura grupurilor de care apartin. Vor fi multi asemenea oameni. Eu sper ca vor exista sute de milioane.

Fara indoiala ca, majoritatea oamenilor vor ramane la fel de inerti la astazi. Si noi vom fi obligati sa le oferim crestere si educatie. Nu putem face altceva de vreme ce structura este ca o piramida. Majoritatea oamenilor se afla la baza piramidei, pe care ne este foarte greu sa o miscam din locul sau. Datoita insa problemelor legate de criza, ei isi vor dezvolta receptivitatea.

Din “Discutie despre Educatia Integrala” #14, 18/12/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed