Cum putem domoli lumea?

Întrebare: Imaginea exterioară pe care o vede omul, arată în principiu starea sa interioară? Să presupunem că vede crize, cataclisme, revoluții, care ar trebui să fie reacția lui la asta?

Răspuns: Baal HaSulam scrie că totul depinde de lume pentru că oamenii au liberul arbitru. Pe măsură ce se apropie unul de celălalt, ei invită asupra lor lumina superioară și se îndreaptă într-un mod bun către un scop prestabilit, pentru a fi complet în echivalenţă de formă cu lumina.

Dacă nu cunosc această metodă sau nu vor să o cunoască, atunci se mișcă prin rău, suferință, fiind opus luminii. Cu toate acestea, ei înaintează spre lumină.

Mai ales în vremea noastră când totul se accelerează, este un proces uluitor! Totul se ridică ca de pe fundul oceanului în sus, se trezesc mase uriașe de dorințe! Acest lucru va fi dezvăluit în următorii ani.

Sper că va fi dezvăluit într-un mod bun. Chiar sper! Altfel, va fi o tranziție foarte serioasă, grea, cu elemente de extremă dreaptă, dictatori, naziști și teroriști. Omului îi va fi frică să părăsească casa și chiar să stea în ea. Nu va fi mântuire nicăieri!

Sper că nu vom ajunge în acest punct, că influența noastră asupra lumii o va face totuși rezonabilă și blândă.

KabTV „Am primit un apel. Teroare mondială” 19.5.2012

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed