“Cum putem face față emoțiilor negative?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum putem face față emoțiilor negative?

Emoțiile negative se trezesc în noi mai întâi pentru a semnala că trebuie să avansăm ,de unde suntem către un loc mai bun. Acel loc mai bun este o schimbare esențială a conexiunilor umane, care se reduce în cele din urmă la relațiile reciproce de iubire.

În prezent nu știm ce este acest tip de iubire. Iubirea înseamnă că simțim ceea ce este bine pentru alții și că încercăm să facem asta pentru ei, iar ceilalți încearcă să facă același lucru pentru noi.

De obicei, atunci când apar emoții negative, încercăm să scăpăm de astfel de sentimente. Cu toate acestea, o astfel de abordare nu reușește să ne lase să realizăm schimbarea pozitivă pe care emoțiile negative ne invită să o facem.

Pentru a nu scăpa de emoțiile negative și a le realiza pozitiv, trebuie să învățăm tipurile de relații pe care ar trebui să le avem în lumea noastră, pentru că lumea noastră trebuie să atingă echilibrul cu sistemul mai mare al naturii, care ne controlează. Tocmai acel sistem trezește în noi emoții negative, astfel încât să ne adaptăm la el, să îl deschidem și să îl dezvăluim.

În ce fel dezvoltarea conexiunilor umane pozitive ne adaptează la sistemul mai mare al naturii? Prin faptul că natura este interconectată și interdependentă ca un singur sistem, iar subsistemele sale sunt sincronizate între ele, susținându-se unul pe altul. Prin urmare, dezvoltarea relațiilor de iubire reciprocă ne „aduce” în echilibru la nivel uman cu interconexiunea și interdependența naturii, realizând astfel rolul nostru în natură.

Bazat pe videoclipul „ Cum putem face față emoțiilor negative” cu Kabbalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed