Cum să arătăm avantajele metodei integrale

Întrebare: Lucrând cu un grup de antreprenori şi oameni de afaceri, le-am vorbit despre metoda integrală şi am descoperit că ei nu sunt interesaţi de un viitor luminos şi de succes. Ei nu vor ceva mai bun, deoarece este vorba despre o investiţie mentală şi energie

Răspuns: Se pare că ei vor să muncească făcând un minim de efort, adică: distribuie sarcinile fiecăruia, fără a acorda atenţie şi eşti liber. Prin urmare, mereu trebuie să vă întoarceţi spre ego-ul lor: “Dacă stimulezi colectivul corect, poţi să te odihneşti.”

Dacă ei nu sunt interesaţi să crească productivitatea muncii şi salariile, este sigur că ei vor fi interesaţi să reducă eforturile lor şi să aibă mai mult timp liber. O persoană este mereu în căutarea propriului interes. Trebuie să le arătaţi avantajele metodei atât într-un sens, cât şi în celălalt, pe de o parte, creşterea productivităţii muncii, reducerea problemelor în colectiv şi aşa mai departe. Totuşi, voi vă relaţionaţi la asta, în ciuda a tot, la ceea ce este important pentru ei. Deoarece, dacă totul funcţionează bine şi mai mult, există, de asemenea, beneficii, atunci toată lumea se simte în siguranţă în locul său.

Pe de altă parte, micile eforturi personale ale antreprenorului sau oamenilor de afaceri se vor gestiona mai uşor, deoarece acum el este înconjurat de muncitori flexibili, care ştiu să se controleze singuri. Adică, în toate cazurile, este vorba despre un câştig din toate părţile. Este prima etapă.

A doua etapă este un personal prietenos, care adoptă un număr mare de instrucţiuni de la conducere pentru el însuşi, chiar şi cele pe care el nu le dă şi, de asemenea, nu ştie cum să le dea. În colectiv, o schimbare de personal se face în direcţia victoriei, a succesului şi profitului. În această manieră, managerul este eliberat de probleme, este mai liber şi mai puţin tensionat.

În afară de asta, le explicaţi că, imaginea integrală a lumii dă unei persoane o altă filozofie de viaţă. Începeţi să vedeţi cum se transformă lumea cu adevărat: egoistul se dezvoltă într-un sens şi lumea se dezvoltă în altă direcţie, în direcţia apropierii integrale. Şi, această diferenţă creează criza, care este din ce în ce mai profundă şi mai largă, tot timpul.

Atunci când omul vede tot acest sistem, el înţelege mai mult lumea, acţionează mai bine în reciprocitate în familie, în societate, peste tot. El este mai puţin tensionat, presiunea, zahărul şi toţi indicii fiziologici sunt echilibraţi în corpul său. El devine calm, sigur, amabil, primitor, oamenii sunt atraşi de el. El începe să simtă lumea în care trăieşte sub o formă mult mai clară decât înainte.

Din kab.tv, “în timp”, 24.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: