Cum să găsești un remediu pentru toate problemele

565.02Întrebare: În Israel, a fost efectuat un experiment cu selectarea medicamentelor în funcție de profilul genetic molecular. S-a dovedit că există persoane cu cancer care nu răspund la niciun medicament cunoscut.

Există cazuri cunoscute în istoria medicinei când o boală a dobândit o formă rezistentă la medicamente, de exemplu, tuberculoza. De ce chiar și astăzi mulți oameni nu răspund la medicamentele pe care le-a dezvoltat medicina?

Răspuns: Faptul este că un medicament este o convenţie.

Ce este medicina? Atragem lumină asupra egoismului nostru, care este în diferite forme urâte, și recent chiar mutante și încercăm să influențăm acest egoism urât cu lumină, care este îmbrăcat într-o formulă chimică.

În practică, există doar dorința și lumina, forța de primire și forța de dăruire, care interacționează între ele. Dacă sunt în armonie unul cu celălalt, se umple unul pe altul, atunci existăm în echilibru, în armonie, fără probleme.

De îndată ce apare o problemă în dorința egoistă de a primi și una nu corespunde celeilalte, atunci imediat apare o ascundere a luminii. Lumina iese, se îndepărtează și dispare.

Când lumina se îndepărtează de dorință la o anumită distanță, începem să simțim din ce în ce mai multă suferință, apoi boală și apoi moarte. Totul depinde de cât de departe se îndepărtează lumina de dorință. Treptat iese din ce în ce mai mult și, îndepărtându-se, duce la moarte.

Ce s-a întâmplat în ultima vreme? Egoismul nostru nu doar devine mai mare și, prin urmare, lumina se îndepărtează de el în mod natural, conform legii disparității calităților sau diferențelor de calități, mai degrabă egoismul capătă forme neobișnuite, mutante.

Adică, egoul se transformă, ia forme nefirești, nu doar pentru a lua, a vrea, a cuceri ceva și a-l absorbi în sine. El capătă forme opuse precum droguri, depresie, diverse deformări egoiste, se transformă din dorința directă de a se bucura de lumină, în dorința de a se bucura de absența ei.

Așa se manifestă formele sale mutante, egoismul în dublu, triplu grad, când se transformă și se bucură de neantul și golul lui.

Ce este, în principiu, depresia? De ce nu poate o persoană să iasă din asta? El caută plăcerea în golul lui.

Acest lucru duce la faptul că nu putem găsi remedii pentru aceste boli și, prin urmare, spunem că sistemul imunitar este deteriorat. Nu știm cum este posibil să restabilim măcar un contact între forța dătătoare de viață, lumina și egoismul nostru, organismul nostru, dorința noastră. Aceasta e problema.

Nu-mi pot imagina cum vom putea rezolva asta dacă nu începem să restabilim conexiunea corectă dintre dorință, organism și forța care o însuflețește – lumina.

Cabala oferă o formulă foarte simplă. Dar cine vrea să o folosească?! S-ar putea să mai avem de suferit mulți ani până când începem să ascultăm ceea ce cere Cabala.

Spune că totul se bazează pe egoismul nostru și nu poate fi învins decât prin iubire. Dar cum ne putem iubi unii pe alții, să-ți iubeşti aproapele ca pe tine însuți? Acesta este un panaceu pentru toate necazurile. Dar cum facem asta dacă ne urâm unii pe alții?

Înțelepciunea Cabala explică că există o forță în natură care poate face acest lucru, doar tu trebuie să începi să studiezi, să citești, să invoci această forță asupra ta și să-i ceri.

Când studiezi sistemul universului, modul în care funcționează logic și destul de realist, vezi că da, așa se întâmplă și începi să simți aceste forțe ascunse puțin în spatele lumii noastre. Vedeți lumea noastră ca fiind transparentă și în spatele ei toate forțele naturii care se joacă cu lumea noastră și cu noi. Acesta este ceea ce ar trebui să prezentăm unei persoane, să-i dezvăluim și apoi vom găsi un remediu pentru toate problemele.

KabTV “Prim-plan. Experimentul Philadelphia” 10/24/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: