Cum să scapi de oboseala cronică?

Întrebare: În ultimele decenii, mulți au dezvoltat sindromul oboselii cronice chiar și după o lungă odihnă și somn. Cauzele bolii sunt încă necunoscute și, în consecință, nu există un tratament eficient. O serie de cercetători consideră că virușii sunt factorii declanșatori ai acestei boli.

Sindromul oboselii cronice provoacă daune enorme oamenilor și economiei. Numai în Marea Britanie, aceasta afectează 250,000 de persoane și costă economia miliarde de lire sterline.

Oamenii sunt literalmente țintuiți la pat, la locul lor de reședință în pat și nu știu ce să facă în legătură cu asta. De unde au puterea să trăiască?

Răspuns: Această problemă apare cu un scop, astfel încât să găsim adevăratul sens al vieții și să nu o irosim pe fleacuri.

Prin urmare, simțim că nu avem niciun motiv să trăim fără un scop. Fiecare îl poate avea pe-al său, dar trebuie să-l găsim. Evoluția noastră este să dezvoltăm egoismul în noi, care necesită împlinire. Și nu există umplere, trebuie să o căutăm noi înșine. Așadar, se dovedește că, pe de o parte, suntem atât de egoiști, iar pe de altă parte, atât de goi. Astfel apare problema.

Împreună cu creșterea egoismului, trebuie să căutăm în mod constant ceva care să-l umple și ceva creativ, cu adevărat respectat. Prin urmare, nu ar trebui să hrănim oamenii cu sedative. Apatia, detașarea și tot felul de probleme astăzi sunt foarte frecvente în lume tocmai datorită creșterii egoismului, iar noi, oamenii, nu putem să-i dăm saturația corectă.

Egoismul cere de la noi doar un singur lucru: Dă-mi sensul vieții! Altfel, de ce să trăiesc? Aceasta e problema. Trebuie să găsim sensul vieții și să-l oferim tuturor. Să-l găsească toată lumea, nu în lucrurile mărunte care ne fac să uităm de necazuri, dar care nu ne umple.

Cred că omenirea va găsi sensul vieții. Eu personal l-am găsit. Dar nu pot oferi asta tuturor. Oricine dorește, vă invit.

Din „Kabbalah Express” KabTV, 06.11.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: