Cum Va Descoperi Lumea Forta Superioara?

Intrebare: De ce este atat de important ca 99% din populatie, sa ajunga la unitatea integrala? Putem spune ca daca ei se vor uni, atunci vor primi o forma in care va fi posibil sa le transferam forta interioara pe care o are 1%?

Raspuns: Este absolut corect. Daca oamenii exista in sparegerea egoista atunci este imposbil sa le transferam ceva. Mai mult, noi trebuie nu doar sa le transferam aceasta energie, aceasta cunoastere, ci sa ii aducem in aceeasi stare.

Asta inseamna ca 1% din totalul de 100% al umanitatii face asta in mod activ, in conexiune cu forta superioara, in legatura cu forta superioara din ei.

Si 99% dintre locuitorii pamantului fac asta in mod pasiv, construind relatii integrale, in conditiile noii integralitati. “Cum putem noi, “patrate”, “triunghiuri”, “dreptunghiuri” sa ne transformam in cercuri in armonie cu noua lume si cu noile nevoi.

Atunci cand ei se gandesc la asta si sunt educati si invata de la cei 1%, atunci se transforma in persoane integrale. Ei incep sa inteleaga, in mod natural ce este noua lume si descopera aceeasi forta superioara pe care au descoperit-o cei 1%. Forta superioara actioneaza si este revelata lor prin procentul de 1% al umanitatii, care constituie “conductorul” sau.

Nu este un fel de sistem artificial, in mod essential acelasi lucru se intampla si in lumea noastra. Daca ne uitam la lumea noastra si o analizam ca pe o piramida, atunci vom vedea ca doar 1% actioneaza, creaza si indrazneste. Ceilalti sunt cei care primesc. Ei participa fizic, dar de fapt folosesc profiturile obtinute de sus si adauga la acest “fertilizator” rezistenta lor.

Din “Discutie despre Educatia Integrala” 29/05/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: