Cursul responsabilității reciproce: Un curs de distrugere a crizei

Astăzi, avem nevoie să creăm un sistem de educaţie şi creştere integrală. În cadrul acestuia, vom explica ce este metoda de corectie, cum functionează lumea, ce libertate de alegere are o persoană şi modul în care egoismul nostru s-a dezvoltat de-a lungul istoriei şi punctul mort în care a intrat astăzi. Vom vorbi despre faptul că sfârşitul dezvoltării egoiste este simțit ca o criză, că o lume nouă globală şi integrală ne-a fost descoperită, atât din partea naturii ca dezastre de mediu, cât şi în societatea umană, care a aderat în mod inevitabil la cadrul unui sistem integral, cu rezultatul că acum fiecare depinde de ceilalți.

Toate acestea nu sunt descoperite accidental, ci în scopul de a ne forţa să corectăm legătura dintre noi şi să ne mutăm către urmatoarea etapă de dezvoltare. Particularitatea acestei etape este că ea constă din două forţe integrate şi interconectate: forţele egoismului  în linia stângă şi forţele dăruirii și dragostei în linia dreaptă. Astfel, construim o nouă relaţie cu lumea şi trebuie să ne uităm la ea diferit. Prin îmbunătăţirea noastră, vom repara familia, mediul, educaţia, cultura, ştiinţa, economia, finanţele, şi orice altceva. La urma urmei, noi, oamenii, suntem cei care au construit toate acestea, şi, prin urmare, prin schimbarea noastră, vom schimba și toate aceste sisteme. Aceasta va fi consecința noii naturi interne umane care s-a schimbat şi a ajuns la echilibru.

Vom distribui aceste cunoştinţe oamenilor, prin cursuri disponibile pentru toată lumea. Cincisprezece reuniuni de câte două-trei ore vor deschide ochii unei persoane către o lume nouă, în care se găseşte. Întâlnirile vor extinde orizonturile unei persoane, vor face o legătură între istorie, azi, şi mâine, şi-i vor dezvălui natura proprie şi natura lumii. Acestea îi vor oferi o înţelegere a procesului de evolutie prin care trecem.

Totul va fi prezentat într-un set, inclusiv rolul poporului lui Israel şi al naţiunilor lumii. Prin dezvăluirea acestei imagini integrale, o persoană vede că totul se bazează pe sprijinul şi pe responsabilitatea reciprocă , astfel ajutorul reciproc este necesar de la fiecare om şi de la toată lumea, în scopul de a ajunge la o lume”rotundă”. De fapt, această metodologie nu introduce nimic nou în comparaţie cu aceeaşi metodologie a lui Avraam, care a pus bazele poporului evreu de astăzi.

Cursurile de responsabilitate reciprocă vor permite rapid oamenilor să simtă schimbarea situaţiei pentru mai bine, atât în ​​ţările lor, cât şi în întreaga lume. Rezultatele vor fi văzute în termen de câteva luni.

Întrebare: Ce ar trebui să fie subliniat: formarea responsabilităţii reciproce sau mesele rotunde?

Răspuns: Acesta este un singur sistem: Ateliere de lucru sunt o parte din programul de cursuri. Principalul lucru este de a începe realizarea acestuia, iar un rezultat pozitiv nu vă va ține în aşteptare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: