De la disciplina la prietenie

Întrebare: În educarea a zeci de mii de oameni în conformitate cu metoda integrala, este necesar sa avem mai multi organizatori pentru a veghea asupra disciplinei, pentru a ne asigura că oamenii nu joaca cărţi, beau sau fac alte lucruri pe la spate.

Cum faci acest lucru la o fabrică care este închisa, la urma urmei, disciplina strictă şi presiunile nu completează metoda integrala?

Răspuns: Ne confruntăm cu un proces necesar de educare a maselor, care va avea de suferit foarte mult în scenariul cel mai rău. Noi trebuie să înţelegem că nu trebuie să educăm prin presiune grea şi prin organizarea serioasa a disciplinei lor. Ei trebuie să vadă acest lucru, să-l înţeleagă în mod conştient, şi să încerce să sprijine eforturile noastre în acest sens.

Întrebare: Trebuie să pregătim organizatorii?

Răspuns: Absolut! Mai întâi de toate trebuie să pregătim organizatorii.

Ei trebuie să simtă acest nou spirit care se naşte aici; la urma urmei, mergem spre integrarea populaţiei, interconectarea lor, sprijinul reciproc şi completarea reciproca.

În acest caz, nu poate fi nici o întrebare despre ierarhie aici. Ierarhia este buna pentru procesul de organizare. Dar, odată ce spaţiul de studiu este organizat, în interior trebuie să fie prietenie în loc de disciplina.

Din Emisiunea KabTV „Orasul experimental: Educaţia” 3/3/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: